torstai 4. lokakuuta 2012

Postikusti on kaveri Vol.2

Ajattelin heti näin perään esitellä edellisen viikonkin Ameriikan herkut. Tilasin siis ennen, kuin mieheni tilasi minulle lakkoja, itsekin niitä. Mahdutin pakettiin kaikki ne 9 lakkaa, mitä siihen on mahdollista fyysisen kokonsa puolesta pakata, kaikki China Glazea.


For Audreysta tulee ihan joku 50-luvun vintageleninki mieleen, vaikka en sillä ajalla elänytkään. Väri ei ole sininen, vihreä, eikä minttu, vaan jotain niiden väliltä. En ole ihan varma ensikokeilun jälkeen sopiiko tämä ihonväriini. Kaunis on joka tapaukessa ja peittää jopa yhdellä kerroksella.

Dance Baby on aivan ihana, kuin karkki! Voisin syödä tuon, lasi ja lakka varmaan ei tosin tekisi kovin hyvää. Yhtä taattua, peittävää laatua, kuin For Audreykin. Paras pinkki, minkä olen omistanut <3.

Ai Dance Baby paras pinkki? Strawberry Fields kisaa aika kärjessä myös. Ei näitä kyllä samaan kategoriaan voi asettaa, tämä on paljon tummempi. Pinkissä lakassa leijailee kullanväristä shimmeria, mikä näkyy erityisesti auringonpaisteessa. Kaunis.

Ruby Pumps on klassikko. Hirveesti pahoitteluja noin kauheasta valokuvasta siitä. Lakka on tumma viininpunainen pienellä glitterillä. Aivan upea. Ihan selkeä joululakka, tätä tulen käyttämään silloin. 

Ostin Devotionin hopeiseksi leimauslakaksi. Hommassa toimiikin loistavasti, vaan ei ole puhdas hopea, vaan shiftaa violettiin melko voimakkaasti. Peittävää laatua myös, 1 kerros peittää ihan heittämällä.

Passionin hankin vastaavasti kullanväriseksi leimauslakaksi. Tämä on päässyt jo kynsillekin asti tarkoituksenmukaisessa tehtävässään ja toimi kiitettävästi. En usko, että tulen käyttämään pelkästään koko kynnellä (tai mistäs sen tietää), mutta peittää yhtä hyvin, kuin Devotion.

Liquid Leather oli molemmissa paketeissa osallisena, toinen pullo on jo päätynyt miehen keikkameikkipussiin. Todettiin ihan täysin optimaalisen toimivaksi perusmustaksi cremeksi, kiilto on huikea, levittyy loistavasti ja peittää hyvin nopeasti.

I'm Not Lion on glitterlakka samalla koostumuksella, kuin edellisen postauksen vaaleanpunainen United. En osaa päättää onko tämä enemmän kullan- vai hopeansävyinen. Pullossa aine näyttää ehdottomasti enemmän hopeiselta, mutta kynnellä, varsinkin aurinkoisella paikalla kultaiset ja kupariset glitterit paistaa selkeästi. Peittää kiitettävästi kahdella kerroksella, mikä on tosi mukavaa glitterlakaksi.

I Herd That on edellisen lakan sisko samasta Safari-kokoelmasta. Sama koostumus kuparin/kullan/punaisen/oranssin värisenä. Nämä kaikki kolme glitterlakkaa ovat jänniä siitä, ettei niiden väriä todellakaan pysty kuvailemaan yhdellä sanalla, sillä se vaihtuu täysin valon ja katselukulman mukaan. Sävy on paljon lämpimämpi, tämä sopii omaa ihoani vasten paremmin, kuin edellinen.

2 kommenttia:

  1. Sinä senkin!! Oon kuolannut tota I'm not Lionia jo vaikka kuinka kauan ja sä vaan pahensit mun himoa!! :DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, ole hyvä :D. Internettihän noita myi :). Se on kyllä nätti lakka, usko menemään vain.

      Poista