keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Kauniita sanoja

No niin, mieshän sen eilisen postaukseen kommentoikin, ettei ehtinyt näkemään eilisiä lakkauksiani lainkaan, eli poistin ne ennen, kuin hän heräsi :). Tätä on tapahtunut ennenkin, eli lakkaukset näyttää jälkeenpäin kuvista katsottuna paljon nätimmiltä, kuin juuri valmistuneena kynsillä suoraan. Olen ompelija-artesaani yhdeltä ammatiltani ja kouluaikana yksi opettajistani sanoi, että jos joskus ei ole täysin tyytyväinen kätensä jälkeen, tarkoittaen tässä yhteydessä jotain vaatetta, tulee se laittaa joksikin aikaa kaappiin kaunistumaan. Mielellään niin, että sen unohtaakin sinne ja sitten kun sen hoksaa sieltä, se näyttääkin paljon paremmalta! Harmi, kun tätä mahdollisuutta ei ole kynsien kanssa :). Siksipä valokuvaan ja katselen kuvia uudelleen jälkikäteen.

Ne eiliset nudekynnet lähti heti valokuvauksen jälkeen ja olin jo fiiliksellä, ettei yhtään mikään tule onnistumaan tänään. Otin siis varman päälle ja lakkasin kynnet mustaksi ja leimasin päälle. Jos leimaamishommassa ei lähde kikkailemaan liikoja esimerkiksi liukuvärjäyksillä tai muilla, se on aika takuuvarmaa onnistumisen kannalta, *kop kop*, puuta koputtaen. Valitsin leimakuvioksi Bundle Monster laatan numeroltaan 311 ja siitä pienenpienen präntin, eli tekstikuvion. Jotain rakkaudesta kerrotaan siinä, en saa oikein selvää. Leimasin kuvat Konadin valkoisella lakalla. Päälle vielä pari kerrosta Flormarin mattaajaa ja valamis.

Tekstiä on muuten mahdollista saada kynsille toisellakin tavalla, eli suoraan sanomalehdestä liottamalla. Olen suunnitellut kokeilevani tekniikkaa tässä joskus, kun saan aikaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti