keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Ha, in your face, Nfu Oh!

Kerroin aikaisemmassa postauksessani joitain aikoja sitten taistelleeni Nfu Oh:n hologrammilakan ja leimauksen yhteensopimattomuuden kanssa. Nufu ei tiennyt, ketä vastaan taisteli. Minä taistelin. Joku muukin oli onnistunut tässä, minäkin tulen onnistumaan tässä!  Tulin, näin ja voitin!

Arvoisat naiset ja herra. Saanen esitellä; Onnistuneet lakkaukset, leimattuna Nfu Oh:n hologrammilakalla! (Huomioikaa myös korjatut ja huolletut kynsinauhat)






Vaikka kynnet ovat sangen yksinkertaiset tänään muuten, taisin kuluttaa niihin reippaasti eniten aikaa tähän mennessä. Pikakuivattava päällyslakka kadotti Nufusta suurimman osan sen hologrammi-efektistä, mutta se oli urakan päättyessä täysin olematon murhe. Onnistuin!

Hankin eilen Mimaxilta uuden stamperin leimakuviointia varten. Materiaali oli täysin erilaista, mitä olin sen kuvitellut olevan. Paljon pehmeämpää silikonimaista kumia, kuin vanhemmassa Konadissani. Olin oppinut käyttämään Konadia ihan hyvin, joten sen uuden kanssa työskentely oli hirmuisen vaikeaa, on yhä. Uusi yksilö ei toiminut Nufun kanssa sitten mitenkään päin, joten ajattelin antaa Konadille vielä uuden mahdollisuuden. Mitä ihmettä, en tiedä mitä tein eri tavalla, mutta nyt se toimi! Ehkä olin nopeampi. En vielä eilen, enkä tänään päässyt kaveriksi uuden kanssa, täytyy harkita mitä teen sen kanssa..


Uusi Mimaxilta ostettu stamperi.


Vanhempi Konadin valmistama.

2 kommenttia:

  1. Nää on tosi hienot! Bongasin tän sun blogin tuolta Facebookin kynsiryhmästä. Sulla on tosi kivoja lakkauksia:o)

    VastaaPoista