maanantai 17. syyskuuta 2012

Säilytysratkaisu pikkuesineille nro 1!

Niin vaan olin mainonnan uhri ja etenin virran mukana Ikeaan noutamaan tilipäivänä oman Helmerini.


Siis tuon valkoisen laatikoston kaiken tuon muun tavariston keskellä. Täytyy kehua kyllä itsekin, ettei tuota kapistusta turhaan ole hehkutettu "kynsilakkapiireissä" loistavaksi. Laatikot ovat juuri sopivan korkuisia lakkapulloille (lukuunottamatta Flormarin mustakorkkisia) ja pienehköjen laatikoiden usean määrän ansiosta pikkutavarat pysyvät helposti omilla paikoillaan siististi.

Tässä tulee oma versioni kalusteen täyteenpanosta:


Luonnollisesti lakat ylimmäisenä. Sulassa sovussa keskenään.


Toisena lakkauksen apuvälineet, eli poistoaineet, paperit ja vanut.


Seuraavassa lootassa siveltimet, viilat, Konadit, koristeet ja pikkutarvikkeet. Ikeasta myös nuo muovirasiat, mihin sai välijakajat sisään. Näppärää ja juuri oikean kokoista Helmeriin.


Alimmassa käytössä olevassa laatikossa asustaa rakennekynsitarvikkeet, eli geelit ja akryylit, hiomalaite, neo-amisept, tarvittavat välineet ja kynsitipit. 

2 alinta laatikkoa siis vielä odottaa täyttöä. Ainakin vielä toistaiseksi keittiön pöytä on pysynyt huomattavan paljon siistimpänä tämän hankkimisen jälkeen, kun kaikki ei ole levällään.



5 kommenttia:

  1. Onpa ihanan siisti ratkaisu. Mulla vaan ei ole tilaa Helmerille, ja pelkään pahoin, että lakkakokoelma on kasvanut jo turhan suureksi.

    VastaaPoista
  2. Siististi järjestelty, MUTTA: mua hirvittää kun sun Lidlin poistoaineet ei ole pystyssä :O Siis varoituksen sana, mullekin on tapahtunut hirveitä asioita noiden kanssa, ja kuulemma monelle muullekin! Mulla noi on meinaan valunut kohtuullisen usein kirteistä, jopa pystyasennossa ja pidän nykyään itse aina talouspaperia pullon alla.
    Mahtaako ne mahtua toisaalta edes pystyyn helmerissä, sehän on aina matalalaatikkoinen...

    VastaaPoista
  3. Joo, no itse asiassa mulle on käynyt niin myös, että pullo on seissyt käyttämättömänä pöydällä ja sitä siirtäessäni huomannut sen olevan ulkopuolelta ihan aineessa. Kokeilen pitää avattuja pulloja vähän kenossa niin, että tuolla on vanulappuja pullon suun alla. En tiedä auttaako se mitään, kun ne kerran vuotaa pystyasennossakin, mutta vuotaapa sitten niihin vanulappuihin, eikä suoraan laatikon pohjalle. Pystyyn ne ei tosiaan mahdu tuonne :(.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaa, onpa vähän huonon korkuinen sitten. Kuulin että ilmeisesti flormaritkaan ei mahdu pystyyn... Toivottavasti säästyt vuotovahingoilta :)

      Poista
  4. Sama tuli mieleen, että pumppupulloista yleensäkin on varoitettu mm. ettei neste välttis pysy kyydissä kuljetuksessa. Samaten kiinnitin huomiota, että sulla on painavimmat ylimmässä laatikossa ja alimpana kaksi tyhjää eli painotonta laatikkoa. Meinaan vaa, ettei kippaa koko lipasto, kun avaat ylimmän laatikon. En oo koskaan Helmeriä hypistellyt, että en tiedä miten tukeva se on, mutta oon blogeista lukemastani ymmärtänyt, ettei ois kaikkein tukevimpia esineitä. =)

    VastaaPoista