tiistai 18. syyskuuta 2012

Nyt kävi näin

Ei tämän naikkosen aatoksissa pysy perässä aina naikkonen itsekään. No, päätös nyt vaan tuli eilen, kun olin saanut Excuse Moit kynsistä pois, että muovit lähtee myös.

Mutta ekat asiat ekaksi. Kaikki varmaan tietää tämän konstin jo valmiiksi, ainakin ne, joilla on koskaan tarvetta tai halua käyttää glitterkynsilakkaa, mutta muistin tai tiedon virkistykseksi, näin ne saa pois:


Vanulappuun poistoainetta, se kynttä vasten ja paketoidaan folioon. 10-15 minuuttia muhittamista ja nykäisy painamalla ja vähän kiertämällä pois. Glitterlakathan ovat maailman rasittavimpia saada pois, mutta tämä keino toimii ihan ok-hyvin.

Laittamani akryylit ei olleet näyttäneet lakatta alusta alkaenkaan kovin kauniilta. Tippien rajat olivat ihan selvästi näkyvillä kirkkaan akryylin alla, mutta ajattelin, ettei se haittaa, koska pidin niitä vain ja ainoastaan lakattuina. Glittereiden jälkeen ryhdyin värjäämään hiuksia, joten kynsien lakkaus jäi vähän myöhemmälle. Siinä välissä ehdin kuitenkin sen verran kauan katsella rumia lakattomia kynsiä, että päätin, että nyt lähtee. Ja ne lähti. Omat kynnet ovat verrattain ihan hyvässä kunnossa nyt, muistellen takavuosien episodia, missä ammattilainen repi rakennekynnet väkivalloin pois. Toki muovit olivat olleet silloin paljon pidempään putkeen.

Irrotettuani muovit, yritin anteeksipyynnön eleenä hemmotella kynsiä kaikilla kotoa löytyvillä aineksilla. Tilatessani akryylikynsisetin Ebaysta, mukana tuli jos jonkinlaista krääsää ja muka-tarpeellista hoitavälineistöä. Osa on jäänyt lojumaan laatikon pohjalle, ihan vain siitä syystä, etten tiedä, mihin tuote on tarkoitettu. Tämäkin tuote oli itselleni täysin vieras, en ollut kuullut mistään vastaavasta aiemmin, mutta rohkean ensikokeilun perusteella osoittautui ihan kivaksi, jopa toimivaksi:


Vitamin Super nail hardener.

Tuote on siis öljy. Olen levittänyt tätä koko kynnelle ennen lakkaa ja antanut imeytyä hetken. Tiedä sitten onko placebo-efekti, mutta tuntuu ikään kuin kynsi vähän hetkellisesti vahvistuisi. Tokikaan vaikutus ei ole pysyvä.

Tämän jälkeen levitin kynsiin Trindin Nail repairin, jonka jälkeen vielä Mavalan Nail shield-aluslakan, joka on niin paksua, että tasoittaa pahimmat muhkurat.


Tuleeko mieleen mitään muuta tuotetta, millä saisi pelastettua paperikynnet takaisin elävien kirjoihin?

Olen perinyt isän puolelta maatiaismalliset, aika pyöreät ja pienet (tai pieniltä ne nyt ainakin tuntuu, heitettyäni puolet roskiin :D) luonnonkynnet. Äitillä ja siskolla on paljon naisellisempi, pidempi malli. Näillä nyt mennään kuitenkin. Laitoin noiden aluslakkojen päälle Flormarin neon-pinkkiä pinkimmänkin pinkin, minkä ostin perjantaina Seppälästä. Ai että on herkullinen väri! 


Kuva ei tee oikeutta.

Halusin kokeilla leimata Nfu Oh:n hololakalla, koska olin nähnyt jonkun Facebookissa tekevän niin ja lopputulos oli ollut mahtava. Se toinen, joka oli koittanut, oli kylläkin käyttänyt Layla-merkkiä, mutta holoa kuitenkin. En saanut Nufua toimimaan. Vaihdoin muihin hopean värisiin, mutta en siltikään saanut haluamaani lopputulosta. *turhautuminen*

Kaivoin Konadin valkoisen lakan, koska tiesin, että se ainakin erottuu. Näin kävi:





Ihan kivat <3

Hui, kun pitkä postaus. Jaksoitko tänne asti?

1 kommentti:

  1. Jee, luin koko postauksen! En sanoisi että sulla on lyhyenä nysät kynnet :D Mulla on vielä nysemmät ja pikkuisemmat pieninä :D

    VastaaPoista