perjantai 7. syyskuuta 2012

Uusia Holographic-Flormareita

Tutustuin Flormar-lakkoihin melko pian niiden ilmestyttyä Tarjoustaloihin ja Tokmanneille. Aikani äimisteltyä hinta-laatusuhdetta olen kantanut niitä kotiin jo melkoisen läjän. Pienen googlailun aikana en saanut firmasta muuta tietoa irti, kuin että se on Ranskalainen ja tuottaa todella laajan kansainvälisesti värikästä halpakosmetiikkaa.

Oltiin lähdössä illalla miehen kanssa viettämään kivoja grillijuhlia Hämeenlinnaan. Mä kävin aamupäivällä vielä kaupassa ja jokin magneetti veti askeleeni Tarjoustaloon, vaikka ei sieltä saa edes sitä ruokaa, mitä lähdin ostamaan.

Oon tutustunut Flormarin uusiin holographic-lakkoihin muiden blogien kautta ja niissä ne on luokiteltu tuon holografisuusefektin puolesta lähinnä vitseiksi, mutta muuten hyviksi lakoiksi. En jälleen kyennyt ohittamaan 3kpl / 5€-laaria ja kaivoin itselleni 3 itseäni miellyttävimpää holographic-sävyä, eli harmaan, vaaleanruskean ja marjapuuronpunaisen.


Nämä kynnet mä tein suurimmaksi osaksi edellämainituilla lakoilla.





Mun täytyi koittaa sitä hopenväristä holo-Flormaria heti kynsiin, koska en ollut ikinä ennen sellaista omistanut ja ne näyttää kuvissa aina niin hienoilta. Tulos oli vähän... meh.. Varsinkin, kun nuo geelikynnet tuossa välissä oli päässeet menemään jo vähän huonoksi, ei sellainen metallihohtiopintainen lakka, mikä tuo on, ainakaan peitä mitään virheitä! Enkä kyllä löytänyt sitä pullon mainitsemaa holo-efektiäkään missään kohtaa, Tuskastelin ja mietin mitä tehdä. Päädyin töpsöttelemään kynsien kärkiin toista äsken ostamaani Flormaria, sitä marjapuuronpunaista. Tulos jäi edelleen vähän vaisuksi. "Tää vaan tarttee jotain vielä!!!"

Konad pelastaa! Kaivoin laatan m78 ja punaisen Konad-lakan. Tuo oikean yläkulman kuva pääsi käyttöön. Niillä sitten somasti painelin kuviot paikoilleen. Juuri niin helppoa se on! Ei kirosanoja, ei tuskanhikeä, eikä varsinkaan menetettyjä hermoja. Totta puhuen allekirjoittaneella vaatii vielä hieman treenausta tämä laji.


Mutku vieläkin vois jotain keksiä näihin. Voisin saada näillä jopa huomiota, jos muut paikalle kutsutut on kynsistä kiinnostuneita naisia (olin oikeassa). Pilkuttelin sitten vielä valkoisella Mavalalla pisteet noihin kohtiin, mitä tuo leimakuvio suorastaan huutaakin tekemään pallukkarivistöillään.

Siinä olivat, saivat kelvata! Mut kyllä niistä tykättiinkin.


Toinen kissoistamme, Aino oli utelias.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti