maanantai 10. syyskuuta 2012

Rokk

Hieman on ehkä yllättävää ulkopuolisen silmiin, että kotosalla rauhallisesta, kirjoja lukevasta ja sukkia neulovasta miehestäni kuoriutuu esiintymislavalla glam rock-bändi Desyren basisti, Mike Seeker (aka Ozzy)! Bändin, joka ei säästele hiuslakkaa, (kynsilakkaa,) trikoohousuja, mustaa kajalia eikä sifonkihuiveja. Desyren ulkoiseen habitukseen kuuluu ehdottomasti itsensä täysin likoon laittaminen ja nolostelu ei todellakaan kuulu asiaan. Ja hiuksia. Bändin yhteenlaskettu hiusmäärä on huikea.



Mieheni vakituiseen keikkavarustukseen kuuluu aina kynsilakka. Tämän kuun viimeisenä lauantaina olevaa keikkaa silmälläpitäen sain (googlen kuvahaun avulla) ajatuksen, mikä kuitenkin vaatii koeversion perusteella vielä hiomista. Niittejä kynsiin!!

Mietin, mistä voisin saada riittävän pieniä niittejä. No, netistähän niitä, mutta ei nyt ollut aikaa odottaa kahta viikkoa koeversion toteuttamista, joten kaivoin Cernit-massat esiin ja aloin askartelemaan! 


Kas näin se käy.

Lopputulos ei ollut ihan niin kuin elokuvissa. "Niitit" näytti kynsissä enempi pikkukiviltä. Ajatus lähti kuitenkin etenemään ja nyt jo tiedän, mistä saisin tilattua tyyliin sopivia, hieman kauniimpia niittejä. 





Käytettiin näissä Lumene Natural coden mustaa ja Orly:n mattapäällyslakkaa. Mies on piilottanut mattalakkapullon jonnekin omiin tiedostoihinsa, en pysty näyttämään niistä nyt siis kuvaa. Kiv.. öhm, niitit liimasin kynsiliimalla kiinni. 

Kauneuden takia joutuu kärsiä, niin myös tässä tapauksessa. Nämä ei ollut kuulemani mukaan kovin käytännölliset. Mm. nenän kaivaminen olisi ollut mahdotonta :D. Suuri osa niiteistä löytyi myös aamulla herätessämme muualta, kuin kynsistä.

2 kommenttia:

  1. Nenän kaivaminen....kjäh kjäh :D

    VastaaPoista
  2. Aww, mitkä kynnet :DD Mä aina vitsailen mun poikaystävälle, että voin laittaa sille 3D-koristeita mm. tähtiä, että loppuis nenänkaivuu. Kelpuuttaiskohan se tuollaiset ennemmin :)

    VastaaPoista