perjantai 21. syyskuuta 2012

Kaikki tai ei mitään

Yksi uusista hankinnoistani Seppälästä on Wet'nWildin Fastdry, nimeltään Hannah Pinktana. Oikein kovin nätti sävy on kyllä. Ihan pikkuisen pientä hilettä täynnä (mikä oli just tosi kivaa poistaa), joka välkehtii eri sävyissä, pohjavärinä kuitenkin voimakkaasti lilahtava vaaleanpunainen. Pullon suti on ihan maailman alinta kuraa, ai-van järkyttävän huono. Liian iso kauttaaltaan, ei pelkästään leveä, mikä tekisi siitä jo ihan hyvän. Hirmu kömpelöä työstää tuollaisella. Toisaalta lakan koostumus on niin lirua, että kovin tarkkaan työskentelyyn ei ole tarvetta; lakkaa täytyi kerrostaa 3 kerrosta ollakseni tyytyväinen.

Tämä on aika helppo sävy, jonka voisin kuvitella sopivan aika monelle. Alla olevissa kuvissa ei ole päällyslakkaa, joten kiiltävyyskin on melko huippu.



Nää kynnet olisivat olleet parhaimmillaan ihan vain näin, mutta koska olen koristeluinnostuksen vallassa ja haluan koko ajan kokeilla jotain uutta lisää, lisää lisää(!), en vain voinut jättää pinkkiä luonnontilaan.

Kokeilin erilaisilla värivariaatioilla Konadin tiikerikuosia näiden päälle, mutta ei. Ainoat omistamani Konadin leimauslakat ovat niin jyrkkiä kontrastiltaan (musta, valkoinen, sininen, punainen), että en nyt halunnut sellaista, mutta ne sopivamman sävyiset lakat, mitä olisin halunnut käyttää, olivat Hannah Pinktanan päällä liian huonopigmenttisiä. Luovuin tiikerikuosista. Otin esiin XL-laatan, missä on pelkästään koko kynnen kuvioita ja aloin kokeilunhaluisena lätkimään niistä kuvioita. Tarkoitus oli etsiä niistä sopiva ja leimata sillä kaikki kynnet, mutta näistä tulikin tällaiset combot :).






Lopputulos oli mielestäni yllätävänkin hauska, vaikka alkuperäinen pinkki glitterlakka on tuolla alla muisto vain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti