torstai 6. syyskuuta 2012

Isot edellä, pienet perässä

Hehei

Mä oon aina ollut vähän kynsilakkoihin menevää tyyppiä, siinä missä kaikkeen muuhunkin mahdolliseen askarteluun. Menin kuluneena kesänä naimisiin ja kaikkien mahdollisten ripsienpidennysten ja meikkausten ja kampausten jälkeen piti kiristää budjettia jostain suunnasta ja se oli sitten manikyyri. Voi, jos mies ois tiennyt, mitä tuleman pitää, kiristyssuunta olis varmaan ollut jokin sellainen, mihin ei jälkeenpäin voi uppoutua näin syvästi!
Alla kuva itsestäni ja sulhosta. Ah, mikä onnellinen päivä <3.


Tilasin pari vuotta sitten ebayn kautta Kiinasta tosi epäilyttävän halvat geeli- ja akryylikynsientekovälineet. Kokeilin niitä silloin, jonka jälkeen sulloin varastointilaatikkoon seuraavaksi pariksi vuodeksi. Nyt loppukesästä kaivoin välineet naftaliinista ja siitä se ajatus sitten lähti.  Häät oli Pohjanmaalla omalla kotiseudulla. Vietimme häiden jälkeen pari viikkoa kesälomaa siellä vielä, jonka aikana harrastus pääsi varsinaisesti puhkeamaan kukkaan! Kauhavan Tokmannille oli tullut Konadin aloituspakkauksia! Valveutuneena blogienlukijana tietenkin tiesin, mitä ne on. "Pakko saada, kulta enkös mä vaan voikin ostaa tän!?" Sen lisäksi Kauhavan Seppälän kynsilakkavalikoimat oli VALTAISAT, joita tuli hyväksikäytettyä useana päivänä! Paljon paremmat, kuin täällä "kotona" Vantaalla. Ja tietenkin, kun asiaan päästiin, myös nettikaupat astuivat mukaan kuvioihin. Tilasin Cesarshopista 2 XL-leimauslaattaa. 

Ihka ensimmäiset geelikynnet piitkän tauon jälkeen:



Kynsissä käytetty:
Essie - 26 Status symbol
Flormar - U04
Konad - Valkoinen

Leimakuvio on XL-kuvalaatta OB-H:sta 


Uuden Bloggerin ja Google+:n yhteistyön hedelmänä on ollut mm. se, että blogia on vaikea aloittaa nimimerkin suojissa, ellei tee täysin uutta gmail-tiliä alter egollaan. Näin ollen kirjoitan tätä ihan omalla nimelläni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti