maanantai 7. tammikuuta 2013

Kärmeksiä sekä uuden elämän aloitus vol. 127942

Kerroin aiemmin tehneeni uuden vuoden lupauksen, joka käsitti sisälleen 15kg:n elopainon pudottamisen. Syytä onkin BMI:n (painoindeksin) näyttäessä tänä aamuna raadollista 28,47 lukemaa! Olen aloittanut karppauksen aiemmin elämässäni ehkä viisi kertaa, kerran siinä menestyksellisesti onnistuen päästyäni tavoitepainoon, muut kerrat onnistuessani pudottamaan vain muutaman kilon. Olen ihan toivoton jojottaja painon suhteen. Sain tällä kertaa houkuteltua miehen mukaan karppauksen ihmeelliseen maailmaan. Ja tästä päivästä se lähti!

Heitin tänä aamuna hyvästit Sodastreamin Xtream-energiajuomalle, joka on minua uskollisesti palvellut siitä lähtien, kun mies sai minut tajuamaan Batteryn olevan aivan liian kallista ja tyhmää. Olen siis energiajuomakoukussakin ollut, herra tietää, ainakin 4 vuotta! Tunnen sen tänään päässäni täydellisen hyvin. Miettikää päänsärkyä, mikä seuraa kahvittomasta päivästä, jos sitä on juonut vuosikausia päivittäin. Ehkä huomenna on jo parempi..

Lakkasin kynnet äsken pahasta käsien tärinästä ja jomotuksesta huolimatta. Kolme kynttä meni alusta alkaen uusiksi tökättyäni ne märkinä johonkin.
DRK-C-laatassa on käärmeennahkakuvio, mitä olin kokeillut jo kerran aikaisemminkin blogihiljaisuuden vallitessa, mutta en ollut muistanut ottaa valokuvia. Silloin pohjalakkana oli ruskea Color Clubin High Society ja leimauslakkana Konadin musta. Jälki oli silloin paljon näyttävämpi, mutta taidan kallistua tykkäämään tästä väriyhdistelmästä silti enemmän, eli pohjalakkana China Glazen Kalahari Kiss ja leimauslakkana Color Clubin Snakeskin. Jälki on tosi neutraali, nopeasti katsoen kuvioita ei edes erota, mutta nämä ehkä toimisivat enemmän edustuskelpoisina, kuin suurempikontrastiset sisaruksensa.



13 kommenttia:

  1. Kauniit kynnet :)
    Ja tsemppiä elämäntapamuuokseen teille molemmille ! :)

    VastaaPoista
  2. Voi mun pitäs pudottaa myös...vaa'astani loppui onneksi patterit mutta veikkaan raahaavani yhä mukanani 13-14kg tupakoinnin lopettamisen jälkeen kertyneitä kiloja. Olisin iloinen, jos saisin edes muutaman pois.

    Tsemppiä pirusti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pattereiden tyhjänäoleminen on mullakin ollut hyvin usein täysin käypä syy siirtää punnistusta -> laihdutuksen aloittamista. Avioelämän mukanaan tuomat kilot eivät näköjään olekaan mikään klišee :D.

      Kiitos.

      Poista
  3. Mun piti tänä aamuna mennä vaaalle ja katsoa, paljonko on kertymää.
    Unohin onnellisesti, mut mies onneksi kannustaa tekemällä mulle salaattilounaita. =)

    Tsemppiä !!!

    VastaaPoista
  4. Siulle on haaste miun blogissa :) http://alcyonen.blogspot.fi/2013/01/11-answers.html

    VastaaPoista
  5. Voi ei! Mä en tiennyt että SodaStreamillä saa tehtyä energiajuomaa... :D Oon kans suurkuluttaja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Eikä se edes oo pahaa. Ja nyt on (ainakin Tokmanni-ketjun kauppoihin) tullut 2 uutta makua energialitkuja, cranberry ja spicy lemon. Eka noista ainakin oli namia :). Hus Sodastreamkaupoolle :D.

      Kiva, etten oo ainut "syntini" kanssa, valtaosa väestöstä pitää energiajuomia suoraan *sieltä* tulleena ;).

      Poista
  6. Tsemppiä elämäntaparemonttiin! :) Itse olen melkoinen sokerinarkkari ja limsaa kuluu myös kohtuu paljon, joten niistä aion itseäni jatkossa vieroittaa pois! Yövuoroissa menee kans energiajuomaa.. Pukukaappi täynnä battery strippedin "hylsyjä"! :D

    Ihanat kynnet! Ihailen aina onnistuneita leimailuitasi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Ojasta allikkoon, mä kävin ostamassa sodastreamin light kokis-tiivisteen ja litkin sitä päivittäin mukitolkulla :D. Pikku hiljaa, pienin askelin irti noista turhuuksista..

      Kiitos myös kehuista, piristää aina :).

      Poista
  7. Sus siunatkoon, en varmasti laita tänne ennen-kuvaa, kun ei tee mieli ottaa sellaista edes omaan käyttöön! Veikkaan tän kuitenkin pääasiallisesti pysyvän kynsihömppäblogina :)

    VastaaPoista