sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Monivärileimausta

Selailin palanneen lakkahöyrähdykseni kunniaksi Pinterestistä inspiraatiokuvia kynsien lakkaukseen. Pahoittelen, kun en sitä yhtä inspiroitumiskuvaa enää uudelleen löydä, mistä ajatus lähti, mutta voin kertoa, että kuvassa oli äärimmäisen kauniit kynnet, jotka olivat toteutettu tumman siniselle pohjalle metallihohtolakoilla leimaten, ikään kuin vesimarmorointikuvioita imitoivia kuvioita. Tähän samantyyliseen kokeiluun päätin panostaa tällä viikolla eräs ilta.

Täsmälleen samanlaista kuviota en löytänyt omistamistani laatoista, mutta DRK-C-laatasta löysin kelpaavan, ellen jopa paremman. Pohjustin kynnet Golden Rosen hieman violettiin vivahtavalla tummansinisellä jelly-lakalla (nro.183) ja leimailut suoritin jälleen hyväksi havaituilla China Glazen Romantique-sarjan metallihohtolakoilla, eli Admirella, Adorella, Devotionilla ja Passionilla (vaaleanpunainen, petroolinsininen, hopea, kulta).

Olin lopputuloksesta tällä kertaa hyvin ylpeä ja rinta rottingilla siirryin parempaan valaistukseen kuvaamaan aikaansaannostani. Kamera ei halunnut kuitenkaan suoda mulle sitä kunniaa että olisi tallentanut värit niin kauniina, kuin ne luonnossa olivat :(. Katsokaa siis kuvia mielessänne se, että nää oli luonnossa paljon hienommat! :D





1 kommentti:

  1. Aivan mahtavat! Tässä ratkaisu siis minunlaisellenikin, jonka hermot menee alta aikayksikön vesimarmoroinnissa :oD

    VastaaPoista