maanantai 21. tammikuuta 2013

Somewhere, over the rainbow...

Viikko sitten liukuvärjäyskynsiä maalaillessani tuumasin, jotta *phuuh*, saa hetkeksi liukuvärjäykset jäädä tästä taloudesta. Kas kun ei ollut niin helppoa tälle rouvalle. Viikkoa myöhemmin: Hmm, mitäköhän mä tekisin tänään kynsilleni... Jos vaikka... hmm, liukuvärjäystä! Vois olla kiva. Joo, ja vielä neljällä värillä! Itsesuojeluvaisto, kukkuu? No yllättävän hyvin kävi ja aika nätit tuli kynsistä, ainakin kaukaa katsoen. Makrolinssin läpi järkkärillä kuvaten, noo, ei pitäis katsoa niin läheltä. Mutta jee jee, näillä taas mennään. Lakat, joita käytin oli Essien Blanc (pohjalla), joka alkaa olemaankin kohta loppu, täytyy hommata uusi, Flormar Pretty P26 sekä China Glazen For Audrey, Dance baby sekä Lemon fizz.




Fifty shadesien jälkeen luin Riikka Pulkkisen Vieras-teoksen, jonka sain joululahjaksi äitiltä. Eittämättä hyvä kirja, mutta vastaavanlaisen kultturellin pläjäyksen jälkeen oli Pakko saada käsiin jotain höyhenen kevyttä luettavaa, kuten vaikkapa alla oleva Pasan ja Atpon Eniten vituttaa kaikki-taideteos, jonka löysin tänään Kirjatorin alesta :D. Kaiken ei aina tartte olla niin vakavaa ;).


6 kommenttia:

  1. Hyvinhän tuo on onnistunut, ja noin monella värillä vielä! Uskaltaisikohan joskus itsekin koittamaan useammalla kuin kahdella...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Mä ihan itse asiassa tykkään itsekin :). Mulla tää sujui helpommin, ku mikään aiempi kahdella värillä sotkeminen, ehkä kannattaa koittaa.

      Poista
  2. On kyllä hienot! Hyvin sopii sävyt yhteen. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Vähän kasarimaista pastelliyhdistelyä :D.

      Poista