keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Wild and Willing

Ynf, ulkona näytti äsken tältä:

Nyt tilanne on kaksin verroin kurjempi ja vieläpä pimeä. Vantaalla myrskyää ja talvi tulee tänään taas yllättämään monet. Ja mun pitäis mennä koirien kanssa ulos. Sen sijaan päivitän blogia. No, ihan kohta..

Treffasin tänään Better nail dayn Sissin kanssa Jumbossa, kun kävin viemässä blogiarvonnan voiton suoraan hänelle käteen. Samalla reissulla tuli luonnollisesti koluttua mahdolliset jäljellä olevat alennusmyynnit, mutta aika hiljaiselta oli alkanut vaikuttaa niiden osalta. Sen sijaan H&M:llä käydessäni iskin silmäni söpöön (lapselliseen) Lumikki-kynsilakkapulloon, jonka sisältö näytti identtiseltä kopiolta aikaisemmin himiöimäni Stay golden kanssa, tämä vaan oli hopeinen. Sovittiin hetki sitten miehen kanssa, että pidän jonkin aikaa taukoa lakkashoppailuista :3. Mutta kun en voinut vastustaa kiusausta!! Kiikutin Silver frostin ja Make me blushin kassalle. Tuo jälkimmäinen on hieman persikkainen vaaleanpunainen, missä pientä shimmeriä. Kotona tikuttaessani sitä havaitsin sen peittävän ensimmäisellä kerroksella! Ja kotona totesin myös, että olin oikeassa sen glitterlakan suhteen, täydellinen hopeinen kopio Stay goldenista. Olen onnellinen.


Kotiin palattunani, havaitsin tänään kuun asennon olevan väärä ja lakkauspäivän huono. Mikään ei oikein ottanut sujuakseen. Kokeilin ensin elmukelmukynsiä, mutta en joko osannut, tai en muuten vaan tykkää niin sotkuisen näköisitä kynsistä. En ollut ehtinyt kelmuttaa, kuin vasta yhden kynnen ja pohjalakkana oli Opin Did you 'ear about Van Gogh, joten pystyin kokeilemaan loppuihin yhdeksään sormeen jotain muuta. Mieleen juolahti sanomalehtikynnet! Pala sanomalehdestä alkoholiin, yritin käyttää Neo-Amiseptiä, ja liotuksen jälkeen kynnelle. Mutta pah. Ei jäljen palastakaan! Ei mitään, en saanut tekstistä siirtymään pienintäkään osaa kynnelle. Enpäs tiedä mitä tein väärin, en jaksanut alkaa kaivaa juutuubista tutoriaaleja, joten luovutin ja päätin taas koittaa jotain muuta.

Laatikossa on lojunut jonkin aikaa käyttämättömänä Color Clubin Wild and willing, johon petyin karvaasti tikuttaessani sitä ensimmäistä kertaa. Lakka näyttää pullossa aivan mielettömän kauniilta oranssilta shimmerlakalta, mikä shiftaa mm. vaaleanpunaiseen ja vihreään. Vaan kun lakkaa täytyisi kerrostaa kynsille vähintään 5 kerrosta, että jälki olisi peittävää! Nyyh. Mutta eipäs hätää, kun lakan kerrostaa jonkin toisen, peittävän lakan päälle, jäljen saa ehkä näyttämään lähelle samaa, mitä pullossa.

Kerrostin lakan tällä kertaa Color CLubin High societyn päälle.





Pahoittelen muuten eilistä angstiani vesimarmoroinnin lopputuloksesta, olen toisinaan hieman liian itsekriittinen. Tänään nuo kuvat jo näyttää paljon paremmilta :D

4 kommenttia:

  1. Haa, olin kerrankin kaukaa viisas ja kerkesin myrskyn alta pois. Meillä kun tuiskuaa aina tuo kotitie umpeen ja sitten tänne ei pääse. Tai pois täältä, eli nyt ollaan jumissa kotona:)

    Kiitos vielä palkinnosta, oli kiva nähdä:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa. Ja nyt varmaan taas pääset kotoa pois, kun KESÄ TULEE ja ulkona on jo lämpöasteita :D

      Ja juu, oli oikein mukavaa nähdä :).

      Poista