torstai 17. tammikuuta 2013

Tähtössii

Blogistani on näköjään alkanut kehkeytymään melko leimauskeskeinen. Tämän vuoden puolella kahdet kynnet on koristelut muuten, kuin leimakuvioilla (jos siis on koristeltu mitenkään). Eipä sillä, hyvä meno, jatketaan näin tänäänkin. Mielestäni leimatut kynnet ovat kauniita, minkä lisäksi onnistun niissä suhteellisen usein itseäni tyydyttävästi ja positiivinen mielen tuova tämän harrastuksen kuuluukin olla.

Kovin idearikas en ole. Ainakaan tällä viikolla. Värien ja kuvioiden yhdistely saattaa olla yllättävän vaikeata! Valitsin tänään summissa Helmeristä Color Clubin lakan, mitä en ollut kokeillut aikaisemmin. Käteeni osui Shabby Drab, mikä on jostain vaaleansinisen, vaaleanvioletin ja harmaan välimaastosta oleva creme. Laadultaan oikein loistava, peitti kahdella kerroksella. Maalailin pohjalakalla jälleen paperille länttejä, kuten eilenkin, ja niiden kuivuttua kokeilin erivärisiä leimauslakkoja ja eri kuvioita niiden päälle. Voittajaksi päätyi jälleen kerran China Glazen vaaleanpunainen Admire, Romantique-kokoelmasta. Jaksan hehkuttaa: kyseisen kokoelman lakat leimaavat loistavasti! Kuvio löytyi samalla kertaa eri variaatioita kokeillessani. Cheekyn laatta CH52 pääsi käyttöön ja siitä tähtikuvio.

Leimaillessani tein samaan aikaan päässäni pientä vertailua DRK:n, Bundle Monsterien ja Cheekyn laattojen välillä. Totesin Cheekyn laatat parhaiten toimiviksi. Cheekyn laattojen kuviot ovat riittävän selkeälinjaisia (ei hiuksenohutta viivaa) ja syviä, että lakkaa jää riittävästi laattaan "lastauksen" (hitto, en keksinyt parempaa sanaa :D) jälkeen, niin että se varmasti tarttuu leimasimeen. Bundle Monsterin laatat ovat ilman muuta laadukkaita myös, mutta niiden kanssa olen joutunut taistelemaan eniten liian ohuiden viivojen kanssa.




Tämä on muuten 95. postaus. Jotain saattaa tapahtua 100 tuntumassa ;). Stay tuned!

1 kommentti:

  1. Ooooo ja taas kerran ooooooo!
    Näidenpä takia ansaitsit taas tunnustuksen. Nouda blogipalkinto mun ponimaailmasta:
    bonchavalje.blogspot.com

    Ole hyvä!

    VastaaPoista