torstai 3. tammikuuta 2013

Olinpas ollut kiltti

Joulupukki muisti hurahtanutta kynsiharrastajaa! Mies lahjoitti minulle joulupukin välityksellä DRK:n molemmat puuttuvat laatat, B:n ja C:n!! Totta puhuen C-laatta ei ollut yllätys. Olin miehen kanssa yhdessä Cesarsshopin avoimien ovien päivänä liikenteessä ja ohjasin miehen ostamaan kyseisen laatan itselleni joululahjaksi. Sen sijaan B-laatta sai minut jouluaattona hämmästymään! En ollut paikalla maksutapahtumassa ja kuvittelin miehen ostaneen vain C-laatan, minkä olin ojentanut hänelle käteen :D.

Melkoisen ovelaa ;)

Lisäksi isä oli toimittanut joulutontulle toimitettavaksi kameran salaman, mitä pitäisi opetella käyttämään ja äiti Riikka Pulkkisen Vieras-romaanin, mihin en ole vielä ehtinyt koskea, koska viimeinen Fifty shades-kirja on vielä kesken.
Perinteisen "valkoisen kirjekuoren" sisällöllä ollaan suunniteltu käyvämme tänään ostamassa Ikeasta uudet paistinpannut ja lakanat.

Jouluaattona tv-uutisissa näytettiin taltiointia jonkun Eteläsuomalaisen koulun joulujuhlista. Siinä kolmasluokkalaiselta lapsikatraalta kysyttiin odotuksia, mitä joulupukin pussista toivon mukaan paljastuu. Ryhmän poika ilmoitti toivoneensa pukilta uutta lasiviilaa, koska edellinen oli tippunut lattialle ja mennyt rikki. Naistoimittaja ihmetteli, mitä ihmettä sinä sellaisella teet? Poika soittaa kitaraa ja tämän vuoksi kynnet oli syytä pitää lyhyinä. Noh, en itse taida ottaa kantaa siihen, millä keinoin itse 10-vuotiaana lyhensin kynsiäni.. En ainakaan muuten lasiviilalla! Joku, en muista kuka, tämän jälkeen samassa olohuoneessa istuva kysyi, omistanko mä lasiviilaa. Kapistus on ollut hankintalistalla jo pitkään, mutta jostain syystä aina jäänyt kaupan hyllyyn. Vastasin epämääräisesti jotain, että ei, mutta jossain vaiheessa odotan sellaisen ilmestyvän välineistööni, jonka jälkeen keskustelu siirtyi muihin aiheisiin.

Viime sunnuntaina työvuoroni loppuessa sain mieheltä viestin, että oli nukkunut päikkärinsä pommiin ja lähtee yövuoroon töihin vasta puoli kahdeltatoista, kun saavun autolla kotiin. Mies oli kotiin tultuani ovella jo ulkovaatteet päällä vastassa valmiina lähtemään, mutta ohjasi mut vielä keittiöön, mihin oli jättänyt yllätyksen tietokoneen viereen odottamaan!

Trindin lasiviila! Juuri oikeanlainen! Ai että, se mies osaa kyllä yllättää. Ja hemmotella pilalle <3.

1 kommentti: