maanantai 14. tammikuuta 2013

Pilkku-ja

Mä täytän tänään 31 vuotta. Kamalan vanha. Mutta vanhuus on myös hyvä syy viettää syntymäpäivä mukavasti kotona, nenä tietokoneen näytössä kiinni. Mies leipoi omin kätösin aamulla ennen mun herättämistä herkullisen karppisuklaasynttärikakun, namskis, jonka jälkeen painui nukkumaan päiväksi. Mulla oli tämän jälkeen monta monituista tuntia aikaa tehdä kynsiä ja luin muuten viimeisen Fifty shades-kirjankin loppuun.

Kirjasarjasta sananen.. Kuten olen maininnut, luen hyvin vähän, enkä kovin helposti ole hirveän kriittinen lukemaani kohtaan. Tällä kertaa on valitettavasti tehtävä poikkeus. Tykkäsin kirjasarjan ensimmäisestä osasta aivan valtavasti, ahmin sen läpi kolmessa päivässä ja siirryin välittömästi kakkososaan. Mitä lie tapahtunut kirjailijan suunnalla, pääsikö viimein "itse asiaan", eli seksikohtauksiin ja kylvi niitä joka kolmannelle sivulle, vai mitä, mutta tässä päässä lukeminen alkoi tuntua jo puuduttavalta! Kirjailijan sanavaraston köyhyys kävi paremmin, kuin hyvin ilmi toisen ja kolmannen kirjan kohdalla. Sanoja, tai sanontoja, kuten "helkkari", "hajota palasiksi hänen ympärilleen" (öö, ok..), "hän MUMISI" ja monia monia muita oli ripoteltuna ai-van lii-kaa. Myöskin oma henkilökohtainen näkemykseni kirjan naispuolista päähenkilöä kohtaan on suorastaan inhoava. Se tuskin oli kirjailijan tarkoitus, mutta en oikeasti kestäisi Anastasian kaltaista naiivia, typerää ja pelokasta, mutta kuitenkin sairaalloisen mustasukkaisesti puolisostaan kiinnipitävää naishenkilöä oikeassa elämässä. Tuskin sellaisia onkaan. Ensimmäinen kirja on Wikipedian mukaan myynyt Britanniassa  5,3 miljoonaa kappaletta ja jatko-osat 3 miljoonaa. Uteliaisuutta vai mitä lie, paska kerää kärpäsiä puoleensa näemmä.

Ja sitten kynsiin, kynsiblogihan tämä on ;). Pilkkuja ajattelin alkaa pistelemään aikani kuluksi. Lakkasin kynnet mustalla CG:llä ja kaivoin puutikun esiin. Sain vasemman käden valmiiksi, mutta en tykännyt. Otin kuvan sentään:


Ylläolevat lähtivät pois heti kuvanoton jälkeen. Kokeilin niiden jälkeen vähän kirkkaampia ja toisistaan erottuvampia värejä, sekä selkeämpää linjaa pilkuille, kas näin:



Ja nämä saivat kunnian olla tämänvuotiset synttärikynnet.

Grr, blogger kiusaa. Melkoinen työ saada kuvat näkyville.

3 kommenttia:

  1. Kivat kynnet, niistä tulee vähän mieleen sellaset oisko optikkojen käytössä olevat kuvat, joista pitää nähdä tietyllä värillä esiin puskeva kirjain tai aakkonen...
    Hyvää synttäriä, et sä ole vielä vanha lainkaan!!

    VastaaPoista
  2. Onnea synttäreiden kunniaksi! Noi ekat on kyllä kuin värisokeuskuviot :D Kauniita molemmat versiot!

    VastaaPoista
  3. Onneksi olkoon, sä mitään vanha vielä ole:) Mua kylmää ajatella, että seuraavan kerran kun täytän pyöreitä, se on 50:D Mielestäni olen yhä 20v, tosin elämänkokemusta ja toivottavasti myös -viisautta on vähän enemmän.

    Tykkään kovasti etenkin noista alemmista kynsistä, kirkkaat värit toimii kieltämättä paremmin:)

    VastaaPoista