perjantai 11. tammikuuta 2013

Ruusuja ja kultaa

Tämän päiväisen näköiset kynnet on ollut nähtävillä tässä blogissa aiemminkin, johtuen samoista siirtokuvista, jotka nyt käytin loppuun.

Viime vuoden puolella, kun olin juuri tilannut China Glazen Capitol-kokoelman Fast track-lakan, tulin lukeneeksi jonkun suomalaisen kaksikon (apua, en millään muista nimeä :(. Jos luet tätä, niin vinkkaa! ) blogista, että kyseinen lakka ei peitä ollenkaan niin hyvin, kuin voisi olettaa. Kyseinen henkilö oli lakannut kyntensä muistaakseni Orlyn vaaleanruskealla lakalla ja kuorruttanut komeuden Fast trackilla, jolloin lopputulos oli juuri sen värinen, kuin pullon kylki ensi tilassakin antaa olettaa. Minäpä neuvosta vaarin ja seuraavana Cesarsshopin avoimien ovien päivänä kävin noutamassa oman saman sävyisen "pohjalakan". Orlya Cesars ei ymmärtääkseni myi lainkaan, mutta löysin Color Clubilta hyvin saman sävyisen, ainakin luullakseni, eli High societyn. Fast trackissa on beigellä pohjalla runsaasti kullanväristä kimallusta.

High societya kaksi kerrosta kynsille ja Fast trackia yksi ja oikeastaan tämä olisi jo riittänyt tyylikkäisiin ulkoiluttamiskelpoisiin kynsiin. Tulen pitämään näitä lakkoja todennäköisesti maanantaihin saakka työviikonlopun vuoksi, joten halusin näihin vielä jotain pientä katseltavaa, siispä siirtokuvat.



Karppausurakka on lähtenyt meillä molemmilla lupaavasti - tai ainakin motivoivasti käyntiin! Itse olen saanut ensimmäisen 5 päivän aikana 2kg elopainosta tiputettua! Mies vähän enemmän jopa. Nesteitähän ne, mutta kummasti hymyilyttää aamulla vaa'alla :D.

2 kommenttia:

  1. Haastoin sinut blogissani :)
    http://livelaughloveandpaintnails.blogspot.fi/

    VastaaPoista