keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Mummon pitsiliinat

Omistan OPI:n DS(Designer Series)-kokoelmasta kaksi lakkaa, Opulencen ja Reflectionin. Olen omistanut nämä jo jonkin aikaa ja ihaillut pulloja pitkään, mutta päätynyt joka päivä kuitenkin johonkin toiseen lakkaan. Jotenkin sävyistä tulee mieleen kovin aikuinen nainen :D. Toisinaan kovasti yritän esittää sellaista, mutta yleensä mennään pastellisävyillä :). Tänään oli aikuinen päivä.

Reflection ja Opulence

Molempia mainostettiin (kuten kaikkia muitakin DS-lakkoja) ostopaikassa glitterlakkoina. No, kai se hyvin pienen pientä glitteriä taitaa olla, mutta joku muu nimitys tulisi ennemmin mieleeni koostumuksesta.

Lakkasin kynnet tänään Opulencella, reippaasti murretulla vaaleanpunaisella. Tykkäsin sävystä kynsillä niinkin paljon, että olin vähällä jättää kaikki koristelut laittamatta. Olisi pitänyt uskoa järkeä, on ehdottomasti kauneimmillaan omana itsenään. Parin tunnin tuijottelun jälkeen kuitenkin kaivoin leimaustarvikkeet ja etsin Bundle Monsterin laatoista pitsiliinojen näköisen kuvion. Kokeilin eri lakkoja etukäteen paperille maalaamieni lakkalänttien päälle, mm. hopeaa, kultaa, Wocka Wockaa ja valkoista. Valkoinen voitti. Jollain tavalla lopputuloksesta tulee vähän jouluinen olo, mikä ei ollut todellakaan tarkoitus.



Ensi kerralla tätä lakkaa käyttäessäni jätän leimaukset ym. hömpät ehdottomasti pois!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti