tiistai 22. tammikuuta 2013

Shoppashoppa

Ei uusia lakkauksia tänään! Tykkään eilen liukuvärjäämistäni kasaripastelleista kynsistä sen verran paljon, etten raaskinut ottaa lakkoja vielä tänään pois.

Sen sijaan eksyin jälleen maitokauppareissulla Emotioniin, minne oli viimein tullut hyvin rajoitettu erä Opin lakkoja halvennukseen. -50%-kyltillä varustetuista Opeista  löytyi mm. laajahko valikoima eri värisiä crackle-lakkoja, joista en ole innostunut oikeastaan yhtään, sekä Skyfall- ja Holland-kokoelmien viimeiset jäljellä olevat rippeet. Hyllyssä yksinäisinä istuskelivat vielä mm. Skyfallin nimikkopunainen Skyfall, sekä Hollantilainen Thanks a windmillion. Huokaisten ohitin nämä, sillä sormeni hipelöivät jo toista Hollannikasta, Did you 'ear about Van Gogh?:ia. Kyseinen lakka on aiemmin käväissyt Nailsuppliessin ostoskorissani, mutta joutunut väistymään jonkin "tarpeellisemman" tieltä. Nyt sain sen, vieläpä lähes samaan hintaan, kuin ulkomailta tilatessa <3. Kyseessä siis on hieman harmahtava nude sävy, joka ymmärtääkseni (ja toivottavasti) peittää paremmin, kuin aiemmin jo omistamani China Glazen Nude (joka on ihan velliä, plää). Keksin jo sata ja kaksitoista erilaista variaatiota, mihin voisin tuota käyttää :).

Omittuani Opin kämmeneni pohjalle, siirsin katseen saman hyllyn alatasolle ja huomasin, kas, Max Factorin minilakkojen kokoontumisajot. Mitäs täältä löytyy, löytyisköhän täältä se paljon puhuttu... Joo!
Ökymerkki Clarins valmisti joskus aikoinaan kynsilakkaa, joka oli ytimekkäästi nimetty numeroksi 230. Lakka oli/on violetti multichrome ihanuus.
Lakkafanien suruksi valmistus lopetettiin ja fiksut, pulloja aikoinaan hamstranneet myyvät harvinaisuutta yhä ebayssa jopa 100€ kappalehintaan. Lakka on varmaankin tästä hyvästä saanut itselleen lisänimen 'unicorn pee'. Tähän talveen mennessä mikään muu valmistaja ei ollut vastannut lakkafanien parkuun saada samanlainen sävy markkinoille, ennen kuin Max Factor astui puikkoihin! Ja nyt, koska kaikki puhuivat siitä, täytyi munkin käydä katsomassa mikä ihme saa vastaavanlaista kohua aikaan. Ja kuinka kävi? Päivi käveli Emotionista jälleen 2 lakkapulloa rikkaampana :).


4 kommenttia:

  1. Onnea uusille lakkapienokaisille! =)
    Perjantaina kävelin Emotionista ulos kolmen uuden pienokaisen kanssa, eli Emotion on pahapaha paikka. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mussukat pääsivät hellään huomaan :).

      Valtaosan kerroista pääsen kävelemään puljusta ulos ostamatta mitään, alennusmyynnit on paha! :/

      Poista
    2. Meiän Emotionissa on liian usein jotain pienokaisia tyrkyllä, jotka on pakko viedä kotiin. Eihän niitä voi sinnekään jättää... ;D

      Poista

  2. Sinulle olisi haaste blogissani, käy kurkkaamassa! :)

    VastaaPoista