torstai 10. tammikuuta 2013

Vauvan potkupuvut

Ai pahus, pääsi eilen hyvin alkanut postausputki katkeamaan. Täytyy varoa näin käymästä uudelleen.

Mihin nainen tarvitsisi kakk.. er, mahonginruskeaa kynsilakkaa, jos ei vauvan potkupukukynsien tekemiseen? Kyseessä siis China Glazen Capitol Colors-kokoelman Mahogany magic-lakka, mikä on niin... eh.. no sanotaan suklaanruskea creme, kuin voi vaan olla. Jostain ihmeellisestä syystä olin päättänyt, että kokoelmaani täytyy kuulua ihan perusruskea lakka. Niinpä sen olin tilannut Nailsuppliessilta viime vuonna, mutta en sen saapumisen jälkeen ollut kertaakaan keksinyt sille mitään käyttöä. Ennen kuin! Sain joululahjaksi DRK-C-laatan, missä on aito ja alkuperäinen 70- tai 80-luvun vauvojen potkupuvusta tuttu elefanttikuvio! (noh, fanttien korvissa on tähtiä, joten kai tuosta sini-puna-valkoisella värityksellä saisi amerikkalaisemmankin)
Jostain vielä ihmeellisemmästä syystä olen skipannut keltaisen Opin tai China Glazen lakan tilaamista niin pitkälle, ettei edelleenkään varastoistani sellaista löydy. Halpiskeltaiset, jotka omistan värjäävät kynnet maksatautisen keltaiseksi, vaikka alla olisi kaksi kerrosta aluslakkaa.

Potkupukumielleyhtymäni mukaan pohjaväri olisi tosiaan pitänyt olla tuo keltainen, missä ruskeita ronsujen kuvia, mutta näinkin päin tämä toimii. Konadin keltaisesta leimauslakasta täytyy vielä kehaista, että onpas hyvä. Ihan tosi hyvä ja pigmenttinen. Leimaa mallikkaasti tumman päälle.




Onko tämä kuosi kenellekään lapsuudesta tai lapsien lapsuudesta tuttu?

4 kommenttia:

  1. Ehdottomasti tulee kyllä lapsuus mieleen! Ihanat! <3

    VastaaPoista
  2. Oho, mäkin muistan tuollaisen potkupuvun! Onpas luova idea! :D

    VastaaPoista
  3. Nyt on kyllä niin retroa, että <3

    VastaaPoista
  4. Eiköhän sitä ole tullut itse tuollaisessa puvussa pötköteltyä :D

    VastaaPoista