maanantai 28. tammikuuta 2013

Se sananselityspeli

Tämä on tämän päivän postaus numero yksi. Mikäli et ole huomannut arvontaa, mikä päättyy tänä iltana klo 21:00, selaa blogia pari postausta alaspäin ja osallistu!

Kynsille pääsi tänään Color Clubin Alias, ensimmäistä kertaa. Swatchatessani sitä tikulle aikoinaan, olin melko pettynyt. Kauheaa lirua, jota sai kerrostaa kerrostamasta päästyään. Lisäksi se ei kuivunut "ikinä". Color Club mainostaa lakkaa duochromena, eli useaan eri väriin shiftaavana valosta riippuen. Ei toimi! Se on violetti lakka, piste. Vihreä häivähdys saattaa nousta esiin todella kirkkaassa luonnonvalossa, kun käsi on mahdollisimman epäluonnollisessa asennossa, mutta en usko sen vielä riittävän tuon lisänimen ansaitsemiseen. Violetti perusväri toisaalta on hyvin kaunis. Lakka käyttäytyi kynsillä mukavemmin, kuin muovitikulla; vaikkakin jouduin kynsillekin levittämään lakkaa kolme kerrosta peittävään lopputulokseen päästäkseni. Kuivumisaika on edelleen hidas, pöh. Violetissa lakassa saattaa nähdä normivalaistuksessa vaaleanpunaista ja sinistä pientä shimmeriä. Nättinätti lakka. Vaan ei kuvailunsa veroinen.

Kaunis sävy. Tykkään.



Epätoivoista yritystä saada muita sävyjä näkyviin. Ehkä idea käy selville. Vihreää siellä on.


Vähemmänhän ei koskaan ole enemmän, joten täytyihän kaunis lakka päästä peittämään jollain. Koristelulakaksi päätyi kokoelmieni kruununjalokivi, Opin Man with the golden gun, jota suurella tuskalla töpöttelin kynsien kärkiin. Taistelun tuoksinassa myös toinen kissoistamme sai kultakuorrutuksen kylkeensä, kun hyppäsi pöydälle ja huitaisin märin lakoin kissaa siirtymään alas.


1 kommentti: