torstai 8. marraskuuta 2012

Geelilakkafail ja tassu-skittlesit

En onnistunut pitämään geelilakkoja kynsissäni :(. 3 päivää oli kulunut ja 7 kynnen reunat irvistelivät. Sörkkiessäni reunoja, havaitsin massan olevan melko pehmeää; ei ihan silikonimaisen, mutta selkeästi kumimaisen pehmeää. Kokeilin varovaisesti taittaa reunaa vähän lisää ja huomasin lakkalevyn irtoavan kynneltä, kuin se ei olisi ikinä siinä kiinni ollutkaan!. Näin kävi jokaisen kynnen kohdalla. Positiivinen asia tässä on se, ettei mun tarvinnut nyt liotella kynsiä asetonissa, tai vielä pahempaa, hioa niitä enempää kynsiviilalla. Eipä vaan ihan ajaneet tarkoitustaan kynnen suojana ja "kilpenä".
Olin tehnyt pohjatyöt mielestäni, kuten ohjeissa neuvottiin: Olin kevyesti hionut kynnen pintaa bufferilla, jonka jälkeen levittänyt pohjustusaineen, joka käsittääkseni muuttaa kynnen ph-arvon suotuisammaksi geelejä vastaanottamaan. Ehkä vika on uv-lampussani. Uuni on muutaman vuoden vanha "halpis"laite Kiinasta. Tai ehkä kynsiäni ei vain ole tarkoitettu tähän hommaan, myöskään geelirakennekynnet eivät ole pysyneet mulla kovin pitkään, vaikka olisin laitatuttanut ne kynsisalongissa. Tai sitten ne aineet, kuten joku vinkkasi eilen Facebookin kynsikoristelu-ryhmässä. Sanoi, että monella muullakin on ollut ongelmia Sinan geelien pysyvyyden kanssa. Tiedä siitä sitten.. Ehkä kokeilen paremmalla onnella joskus myöhemmin vielä.

Intin toissailtana mieheltä ideaa seuraavan päivän, eli eilisen kynsiin. Pyysin keksimään leimakuvion ja värit. Helpotin hommaa sen verran, että löin uusimman DRK-A-laatan esiin ja pyysin valitsemaan siitä kuvan. Tällaista hän ehdotti tekemään: Maalaa kaikki kynnet eri värisiksi ja leimaa noita tassunkuvia eri väreillä joka kynteen. Okka.
Käytin pohjaväreinä China Glazen pastellisävyisiä cremejä, sekä pikkusormeen Cesarsilta saamaani lahjaa, Ruby Wing-merkin Gypsyä (joka vaihtaa väriä lämpötilan mukaan). Leimavärit olivat kaikki Konadin omia.

Kynnet olisivat olleet iloisen pirteät ennen leimojakin:


Huiii, kun kuiva iho! Käsirasva ois pop.

Todistin eilen päivällä harvinaista valoilmiötä: Auringonpaistetta! En silti saanut käytettyä sitä hyväkseni parhaimmalla mahdollisella tavalla.
Sininen Konadin leimauslakka, I hate you! Maailman pahin takertuja ihoon.



Ja hei, ihan tosi! Täällä paistoi eilen aurinko! Mulla on todistusaineistoa:

Naapurimme, Keskusrikospoliisi.

7 kommenttia:

  1. itseasiassa nuo Ruby Wingsit vaihtaa väriä uv-säteiden vaikutuksesta ja ne on eri väriset pihalla ja sisällä :) lämpötila ei vaikuta niihin ainakaan mainospuheen mukaan :) t.pilkunviilaaja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa, se meni niin :). Muistelin, että ne Seppälässä myytävät väriä vaihtavat vedettiin myynnistä pois osittain siksi, kun ne ei päässeet Suomen olosuhteissa oikein oikeuksiinsa. Jotenkin mielleyhtymänä kuvittelin näiden olevan jotenkin herkempiä värivaihtelulle, mutta tarkemmin ajateltuani, en ole huomannut mitään muutosta värissä missään olosuhteissa :D. Kuljen jo ulkona hanskat kädessä.

      Poista
    2. mä testailin tuota festivalia mikä mulla on ja huomasin värinvaihdoksen vasta kun kiekko jolle tuota kokeilin oli ollut puolisen tuntia pihalla :D tosin se on glitterilakka että muutoksen huomaaminen muutenkin on vähän hankalaa :D

      Poista