keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Hyvä ja paha tappeli, kumpi voitti?

Lainaan virkkeen verran eilisen postaukseni tekstiä: "En keksinyt näille edes mitään koristeluja, olisi helposti mennyt liian "halvan" näköiseksi :)." Kas näin. Tämän kirjoitin oikealla olkapäälläni istuvan enkelin välityksellä. Enkeleitäkin väsyttää joskus ja tänä aamuna tämä nukkui pommiin, päästäen vasemmalla olkapäälläni asustelevan paholaisen vaikuttamaan toimiini. "Joo ei, kuule, kyllä nää ehdottomasti nyt viimeistään toisena päivänä vaatii jo jotain koristelua. Käy tylsäksi vallan!". Flunssapäisenä epähuomiossa menin uskomaan, eikä siitä luonnollisestikaan mitään hyvää koskaan seuraa, kun tämä jäpikkä ehdottaa jotain.
RAITOJA! Aaaahahahah.. *niisk* *trööts* ..hahahhaaa. Joo, tulee varmasti ihan Marianne-karkkien näköiset! ..Yeah, no ei ihan. No mut hei, tekemällä oppii! (Kas, enkeli päätti herätä) (Mies on muuten uhannut lopettaa mun blogin lukemisen, jos ei tää mun omien tekeleideni haukkuminen lopu. Hei, etkö muka oo huomannut mun olevan itsekriittinen, sanan varsinaisessa merkityksessä :D?)

Hääaskarteluista ylijääneet ääriviivatarrat saivat toimittaa rajausteippien virkaa. Ihan tällaiseen touhuun niitä ei ole tarkoitettu, joten eihän ne pysyneet kunnolla kiinni liukkaassa sileässä kynnessä (ei muuten pysynyt kesällä oikein paperissakaan, mitähän sekundalaatua mahtoi olla). Siveltimellä sai kuitenkin putsattua pahimmat tarrojen alle levinneet valkoiset rannut. Ei kai näissä sen kummempaa, päälle Sally Hansenin Diamond Flash-pikakuivattajaa, jota muuten pitäisi hommata pikapikaa uusi pullo; alkaa olla paksua ja melkein loppu. Ei kutista alla olevia lakkoja ollenkaan, toisin kuin Seche Vite.



Lätkäisen samaan postaukseen toisen aiheen, vauhtiin kun pääsin. Olipa kerran eilen Cesarsshopin avoimet ovet Helsingin keskustassa. Flunssaa uhaten sinne riuhdoin itseni, 4€:n Color Clubin lakkojen perässä, vain huomatakseni, että tarjous oli suurimmaksi osaksi jo päättynyt, vaikkei siitä mainita nettisivuilla. Neljän euron tarjouksessa olevia lakkoja olivat enää jotkut sieltä täältä. Harhaanjohtavaa, sanon! Tarjous koski alunperin kaikkia vanhoja kokoelmia, sen tiesin, se sanotaan nettisivuillaankin, eli ei esimerkiksi tämän talven paria uutta kokoelmaa. Paikan päällä selitykseksi hintojen nousulle kuitenkin annettiin se, että tietyt kokoelmat ovat kuin ovatkin jäämässä edelleen heille myyntiin, eivätkä he halua myydä viimeisiä sen hetkisiä kappaleitaan niistä niin halvalla o_O. Ookoo... Himotuslistallani oli onneksi kuitenkin lakkoja, jotka tästäkin huolimatta maksoivat vain tämän 4 egeä, omnomnom. Kahmin mukaan seuraavat kaunokaiset:

Blushing rose, Shabby drab, High society, Wild and willing, Snakeskin

Blushing rose, Shabby drab, High society, Wild and willing, Snakeskin


Ja vielä viimeiseksi:

Voi, kuinka mua ärsyttääkään vastaanottaa tällaisia lappuja postiluukusta silloin, kun olen itse kotona! Suomennettuna tuo kuva kai tarkoittaa, että kirje on liian iso tiputettavaksi postiluukusta. Joskus joku mukava postinkantaja soittaa ovikelloa ja ojentaa paketin käteen. Toisinaan postinkantaja ei ole ottanut pakettia/kirjettä edes mukaan! Ei tämä ärsyttäisi niin paljon muuten, mutta kun sen voi lapun mukaan hakea postista vasta huomenna!!! Ette varmaan arvaa, mitä sieltä on tulossa ;D.

5 kommenttia:

  1. Wild and willing :OOOO
    Mihin kokoelmaan tuo oikein kuuluu, kun en ole ennen huomannut moista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näyttääpä olevan Wild at heart-kokoelmasta 2009-vuodelta.

      Poista
    2. Mut emmää tiiä, toi oli vähän *meh*.. Tuossa swatchissa on kolme ihan reilua kerrosta ja on ihan läpinäkyvä. Voishan se olla kiva vaikka mustan päälle kerrostettuna, täytyy kokeilla.

      Poista
    3. Tuota ei olekaan enää myynnissä Cesarsilla. Onkohan tuo miten paljon samanlainen O.P.I:n Warm and Fozzien kanssa?

      Poista
    4. Shimmeri noissa molemmissa lakoissa näyttää aika samalta, eli lakoissa vilahtelee kultaa, pinkkiä ja vihreää, mutta Warm&fozzie on paljon tummempi ruskea ja peittää parilla kerroksella, kun taas Wild and willing ei peitä ja on oranssisempi. Jos koittais kerrostaa tummamruskean päälle tämän W&W:n niin vois jopa ehkä näyttää samalta.

      Poista