tiistai 20. marraskuuta 2012

Värit järjestykseen

Tilasin ebaysta kuukausi takaperin neljä 50kpl:n paketillista kynsilakkatikkuja. Sellaisia siis, mihin voi lakata kunkin omistamansa lakan ja näppärästi jälkeenpäin tarkistaa, mitä kaikkea omistikaan. Postikusti oli kiikuttanut paketin viime viikon torstaina perille ja tunkenut väkipakolla postiluukusta sisään, kerrankin kun en sattunut olemaan postinkantoaikaan kotona (olin naisen raivoa puhkuen metsästämässä valokuvausstudiooni pöytävalaisinta ja päivänvalolamppua siihen. Hämmästyttävää, miten vaikea homma, kun ehtona oli, että sitä ei tarvitsisi ruuvata pöydän reunaan kiinni! Mm. Kodin1, Prisma, Citymarket, Anttila, Jysk ja Tarjoustalo näyttivät pelkkää pitkää nenää valaisinosastoillaan. Ikeasta löytyi.)

Kotiin palattuani revin tavalliseen tapaani malttamattomana paketin auki ja aloin lakkaamaan tikkuja. Homma oli tosi mukavaa ja sain viimeiset lakat dokumentoitua perjantaina iltapäivällä. Tikkujen kuivatustila päätyi olemaan hieman ongelma kahden pienen kiipeilevän kissan takia, mutta siitäkin selvisin. Tikkuja jäi tyhjäksi (odottamaan varastojen täydennystä ;)) viitisenkymmentä, kun en tikuttanut kirkkaita päällys- ja aluslakkoja, enkä koristelulakkoja.

Näitä on mukava vaan katsella, leveä hymy naamalla :))).











5 kommenttia:

  1. Näyttää niin hyvältä! :) Itse sain vasta kiekoille asti oman kokoelmani.. :P Nuo tikut olisi kätevämpiä, mutta noh. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Nää on kyllä ehdoitta maailman kätevin ja kaunein asia :D. Mä en oo ikinä omistanutkaan kiekkoja.

      Poista
  2. Onko sulla suoraa linkkiä noihin tikkuihin jotka tilasit? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.ebay.com/itm/50-Transparent-False-Nail-Art-Tips-Stick-Display-Practice-Fan-Board-/110927731540?ssPageName=ADME:L:OC:US:3160 Tuolta tilasin. Nyt vasta tosin huomasin, ettei myyjä ole saanut parhaita mahdollisia pinnoja aiemmista kaupoistaan ja mielestäni mäkin jouduin odottamaan tikkuja lähes kohtuuttoman kauan, en siis tiedä, voinko ihan puhtaalla sydämellä suositella. Toisaalta sitten taas, taitavat olla melkein halvimpia, mitä ebaysta löytyy.

      Poista
  3. Ihanat tikut! Mä tykkään omista tikuistani myös sen takia,että voin ottaa mukaan blogisiskoni luo uusimpien lakkojeni swatch-tikut näytille. Ei tarvitse ottaa kaikkia mukaan tai epämääräistä kiekkoa.

    VastaaPoista