maanantai 12. marraskuuta 2012

Liian kuumaa pinkkiä

Kas näin koitti maanantai jälleen viikonlopun jälkeen! Mulle se tietää "viikonloppua" tehtyäni työviikkoni parina edellisenä päivänä.

Mun kynnet on niin löpröt tällä hetkellä, että paraskaan ja hienoinkaan lakka ei pysy kynsillä vuorokautta pidempään. Lakka vain kirjaimellisesti irtoaa levynä koko kynneltä. Kynnet ovat juuri pahimmassa kasvuvaiheessa, kun ohuin osa kynnestä (rakennekynsien turmelema osuus) on juuri kynnen kärjessä ja voin vain haaveilla kynsistä, jotka ulottuvat yhtään sormenpään yli, ilman että ne napsuu poikki pienimmästäkin kolhusta. No kunhan jaksan sinnitellä muutaman viikon vielä, niin eiköhän onni ala kukoistaa jälleen.

Perjantaina kynsiin pääsi kokeiluun OPI:n Texas-kokoelman Too hot pink to hold 'em, joka on OPI:n itsensä mukaan koostumukseltaan sorbettia. Hmm.. Sorbetti-sanasta tulee nopeammin mieleen hieman rakeinen koostumus.. Nooh, eniveis, en ole vielä kovin paljoa tutustunut muiden merkkien jelly-koostumuksellisiin lakkoihin, mutta jos ne ovat tällaisia, niin mulle heti kaikki nyt! Ihana! Ei peitä missään nimessä ensimmäisellä kerroksella, mutta niiiiin helppo levittää ja kiilto.. ahh. Olen myyty. Ehkä tulee tarve tilata samasta sarjasta muitakin sorbetteja ;).

2 kerrosta taisi riittää. Lakka olisi kiiltonsa puolesta pärjännyt loistavasti ilman päällyslakkaa, mutta kestävyyden ja koristeluiden vuoksi läträsin kuitenkin Seche Viteä päälle.

Niin kiiltävä!

Sävy oli kaunis, kuvissa taittaa ehkä liian lämpimään. Enemmän pinkki oli luonnossa. En vain pääse tuota kiillosta yli. Upea.

Ryhdyin tökkimään päälle kuitenkin vielä kullanvärisiä niittejä:




Menikö syteen vaiko saveen?

2 kommenttia:

  1. Tosi kauniit :) Tuo sorbettikoostumus on kyllä kiva, mutta vähän häiritsee se kynnen kärjen näkyminen lakan alta. Mulla oli tuosta kokoelmasta joku toinen sorbettilakka mutta annoin sen äidille, kun äiti tykkäsi siitä niin kovasti :D Silloin kun sillä lakkasin niin mietin, että auttaiskohan noiden jellylakkojen kanssa, jos töpöttelisi kynnen valkean kärjen päälle jotain mahdollisimman luonnollista nudelakkaa. En ole vielä kyllä testannut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis :). Tuo nudelakkakonsti ihan varmasti auttaisi teidän pitkäkyntisten kohdalla; kokeile ihmeessä, niin tiedän sitten "isona", kun mullakin on pitkät kynnet, että kannattaako :D. Tässä vaiheessa kynsien pituutta ei ole tarpeellista mulle.

      Poista