maanantai 5. marraskuuta 2012

Geelilakkaus kotona

Menetin hermot koko ajan katkeileviin, hauraisiin kynsiini ja sijoitin geelilakkatarvikkeisiin. Kyseessä on siis uv-uunilla kovetettavat geelit, jotka levitetään kynsilakkamaisesti suoraan pullosta niiden omalla siveltimellä. Lopputulos on hyvin kynsilakkamainen, kiiltävä ja kestävä, ei paksu, kuten rakennekynsissä. Lopputuloksen tulisi pysyä kynsillä hyvänä jopa kahdesta neljään viikkoa. Geelilakat kestää päällensä lakkausta ja hellävaraista kynsilakanpoistoaineella pyyhkimistä. Valitsin geelilakan sävyksi melko neutraalin vaaleanpunaisen, minkä päällä tulen käyttämään muita lakkoja. Geelilakat toimivat itselläni siis lähinnä oman kynnen vahvistuksena, että saan niihin lisää pituutta.
Ostin omat tarvikkeeni Cesars shopista Helsingistä ja merkki on Sina. Hauska huomio merkistä, aiemmin ebaysta tilaamani rakennegeelikynsitarvikkeet ovat myös merkiltään Sinaa, mutta selkeästi halpoja kopioita.

Tarveaineet ovat kynnen primeri (ei ole lakka), mikä poistaa kynneltä rasvan ja viimeiset liat, kirkas pohjageeli, värillinen geelilakka ja kirkas päällysgeeli, mikä tuo kynsille lopuksi huikean kiillon. Lopuksi suositellaan vielä merkin omaa Cleanseria, mikä top coatin jälkeen poistaa kynneltä tavanomaisen tahmaisuuden, mutta olin rakennekynsiaikana todennut Neoamiseptin täysin korvaavaksi aineeksi, eikä se kadottanut kiiltoa kynsistä tässäkään tapauksessa.

Ilman muuta tarvitaan myös uv-uuni, joka minulta sattui löytymään jo ennalta omasta takaa.

Kaikkia lakkoja/geelejä levitetään kynsille äärimmäisen ohut kerros, sillä näillä tuntui olevan taipumus levitä kynsinauhoille, jos sitä oli vähänkään liikaa. Kiirettä kynsinauhojen putsaamisen kanssa ei tarvitse pitää, sillä geelit eivät kuivu laisinkaan ennen uunissa kovetusta. Joka kerroksen jälkeen geelejä kovetetaan uv-uunissa 2 minuuttia. Värigeeliä laitoin kaksi kerrosta, jotta sain peittävän ja tasaisen lopputuloksen.

Harjoitus varmaan tulee tekemään mestarin. Itse omista varoitteluistani huolimatta läträsin geelejä liikaa, jolloin ne levisivät hieman, mutta pääosin olen kuitenkin melko tyytyväinen. Eipä näitä ole kukaan muu arvostelemassa :D.



Vasemman etusormen ja oikean keskisormen kynnet elävät toipilasaikaa ja keräävät pituutta rauhassa geelien alla. Murtuivat molemmat niin syvältä sormen reunasta ennen geelausta, kuin vain voivat, sattui!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti