torstai 1. marraskuuta 2012

Supertoimiva peel off!

Love Marilyn näyttää pullossa tosi kauniilta. Kirkkaassa pohjalakassa on ihan pienen pientä punaista hilettä, mikä tekee lakasta melko peittävän jo itsessään ja seassa on runsaasti kirkkaan punaista ja hopean väristä isompaa glitteriä. Lakka on koostumukseltaan jälleen vaikeasti poistettava, enkä voisi tällä hetkellä talven kuivattamien käsieni kanssa kuvitellakaan liottavani niitä poistovaiheessa foliokääreissä asetonin kanssa. Levitin siis alle jälleen hyväksi havaitsemaani folioliimaa kaksi kerrosta, jotta voin riisua lakat halutessani nopeasti.

Laitoin lakkaa kynsille 2 kerrosta ja sain niillä peittävän lopputuloksen. Levittyvyys oli hyvä ja glittereiden kynsinauhoille leviämistä oli helppo kontrolloida. Ensimmäinen asia, mikä lakatuista kynsistä tuli mieleen oli JOULU. Tykkään kirkkaan punaisista lakoista (vaikka niitä ei täällä blogissa toistaiseksi ole vilahdellutkaan), enkä saa joulumielleyhtymää yleensä mistään. Tämän lakan punainen glitteri oli jotenkin niin syvän joulunpunainen ja sitä korostamassa vielä hopea, ettei mielikuvasta vain päässyt yli, eikä ympäri.






Ihastelin lakkoja jonkin aikaa, ehkä tunnin verran. En muista mitä tein seuraavaksi, ainakin pesin käteni ja kävin kaivamassa käsilaukusta jotain, kun läppärille palatessani huomasin vasemman käden keskisormi ja nimetön olivat ihan nakuina! Aloin jo miettiä päätäni, olinko vallan unohtanut levittää lakat noille kahdelle kynnelle, ripaustakaan ei nimittäin ollut jäljellä :D. En myöskään löytänyt lakanpalasia mistään etsintäreissulla.
Mielenkiinnosta aloin tutkia loppuja kynsiä, oliko sattunut joku moka. Toden totta tosiaan, kaikkien kynsien lakat lähtivät levyinä kevyesti liu'uttamalla! Ilmeisesti en ollut antanut liiman kuivua riittävän pitkään.. tai jotain. Tämä lakka oli nyt kuitenkin nähty, surutta poistin kynsiltä samalla päättäen pyhittää lakan joulukuun nimikkolakaksi.

Reppanat

8 kommenttia:

  1. Oho, lähtipä helpolla irti! Liiankin helpolla :O
    Kaunis tuo lakka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan hyvä että lähti, olin lähdössä maitokauppaan ja nää oli jopa hieman turhan glamouria sille reissulle :).

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Äläpä muuta! ;) Kannattaa antaa kuivua kunnolla.

      Poista
  3. Mulla lakat yleensä lähteekin nuin irti. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Superkätevää! Jos siis pysyy kynsillä toivotun ajan ja lähtee vasta sitten.

      Poista
  4. Mä ostin tuon Love Marilynin myös vastikään, enkä ole sitä vielä kerennyt testatakaan. Hienolta näyttää kyllä!
    Ajattelin juuri kommentoida sulle, että tsemppiä myös poistamiseen, mutta eipä tarvinnekaan. Mikäs tuo liimajuttu nyt oikein onkaan... joku hyvä niksi saada pahimmat glitterlakat helpommin pois?? Tiedätkö olisiko jollain hyvä tuto asiasta vai onko tässä mitään sen kummempia..? Mulla kun ei mitään liimoja ole ja olen parinkin glitter-lakan kanssa joskus taistellut. Se voisi olla kannattava ostos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ehdottomasti kokeilemisen arvoinen niksi! Bongasin tämän niksin itse muistaakseni ihan fb:n kynsikoristeluryhmästä. Mä käytän itse tätä liimaa paljaille kynsille 2 ohutta kerrosta: http://www.mimax.fi/erikoisliima-siirtofolioille-p-1156.html , mutta vastaavan voi sekoittaa ihan erikeeperistä ja vedestä ja toimii kuulemma täysin vastaavalla tavalla. Poiston koittaessa lakat voi onnistuneemmassakin tapauksessa vain nyppäistä muutamana palana pois kynttä vaurioittamatta.

      Tää lakka on kaunis, hyvä kun olet ostanut ;).

      Poista