maanantai 26. marraskuuta 2012

One stroke-kukkasia

Mä oon hoksannut sellaisen asian kynsitaiteluissani, että jos en heti manikyyrin ja valokuvauksen jälkeen ole ihan varma, tykkäänkö kynsistä, unohdan ne arkistoihin joksikin aikaa ja myöhemmin uudelleen niihin palatessani pystyn näkemään ne paremmassa valossa: joko roskikseen suoraan, tai postaukseen. Nämä seuraavat kynnet olisivat ansainneet paikkansa ensin mainitussa, mutta koska kerta oli ensimmäinen, kun kokeilin one stroke-maalausta, päätin julkaista kuvat. Vaikka sitten vertailukohteeksi, jos joskus myöhemmin palaan samaan tekniikkaan ja vieläpä onnistuneimmin lopputuloksin.

Käytin näissä CG:n Nudea ja niitä samoja askarteluakryylivärejä, jotka haukuin eilisessä postauksessani. Totta maar on maalien syy, jos kukista ei tule kauniita!
Parannusehdotuksia/-huomioita: Pohjaväri olisi pitänyt olla tummempi TAI kukkien terälehtien ulkoreunojen tummemmat. Valkoisen ja nuden kontrasti ei ole riittävä (vrt. oikean käden keskisormi, mihin vahingossa pensseli oli kääntynyt väärinpäin ja kukan ulkoreunat ovat punaiset. Parempi :D). Ja toiseksi: Ei makrokuvia järkkärillä päivänvalolampun alla, jos kynsinauhat ja kynnet eivät ole parhaassa kunnossa, etkä ole vielä opetellut käyttämään Gimp:iä :D!




3 kommenttia:

  1. Ihanat kukkaset! En ole vielä päässyt itse kokeilemaan one-strokeja, kun en (vieläkään) omista akryylimaaleja :D Ehkä vielä joskus...!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. äöäöäöäöäö, mun on hirveän vaikea ottaa näistä kynsistä kehuja vastaan (:D), mutta lämmin kiitos silti :).

      Mä luulen, että ne akryylivärit, mitä myydään kaupoissa muovipulloissa (ja esim. Oumaxit) soveltuu tähän hommaan paremmin, kuin nämä taidemaalaukseen sopivat metallituubeissa olevat. En oo varma, mut jokin mun päässä sanoo, että ne pulloversiot ois vähän juoksevampaa/ohuempaa tavaraa.

      Poista