perjantai 9. marraskuuta 2012

Timanttiset

Brittibloggaajaneitokainen Nailasaurus on ponnahdellut blogissani ideoijana ennenkin, näin hän teki taas. Uskomattoman idearikas tyttönen on hän! Hänellä itsellään on myös hyvin lyhyet kynnet, kuten allekirjoittaneella, joille hän kuitenkin saa aikaan taikoja! Alla olevat kynnet ovat puhtaasti hänen tuotoksiaan apinoimalla toteutetut. Sammy on itse asiassa harrastanut tätä samaa koristelumenetelmää useassakin esittelemässään manikyyrissä.

Hankin taannoin Cesarsshopista hexglittereitä, samaan aikaan, kuin aiemmin vilahdelleita microhelmiä. Sinan glitterit ovat muuten parhaillaan Cesarilla alennuksessa, vink vink. Ostin näiden keltaisten lisäksi vähän pienempiä vaaleanpunaisia samanmuotoisia ja samalla tavalla eri väreihin shiftaavia glittereitä. Kokonsa puolesta ne vaaleanpunaiset saattavat sopia pieniin kynsiini paremmin, kuin nämä isot keltaiset. Itse asiassa nämä keltaiset ovat isoimpia lajinsa edustajia, joita olen nähnyt livenä.

Pohjustin kynnet aluslakalla ja China Glazen Liquid Leatherilla. Kerrostin päälle Wet'nWildin päällyslakan, sillä olen todennut sen kuivuvan melko hitaasti ja juuri sellaiselle oli tarve. Glitterit oli helppo poimia paperilta kynsilakkatäplässä kostutetulla puutikulla ja asetella kynnelle. Päälle vielä kaksi kerrosta Seche Viteä ja voilà.

Glitterit olivat yllättävän mielenkiintoiset kynsillä ja saivat aikaan "tuijottelukynnet". Lastujen sävy tokkiinsa on keltainen, mutta eri kulmissa ja valaistuksissa niistä on mahdollista löytää lähes koko värikirjo.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti