torstai 15. marraskuuta 2012

Kynsiblogista askartelublogiksi

Toivottavasti tämän päiväinen postaus ei karkota asialleen omistautuneita kynsilakkaholisteja lukijakunnastani, aion siis kertoa jostain ihan muusta. Eikä tämä kyllä jää viimeiseksi aiheestaan.

Aikojen alussa ensimmäisessä blogispostauksessani kerroin, että tykkään kaiken maailman askartelusta ja käsillä näpräämisestä. Neljä vuotta sitten olin pitkällä, pitkällä sairaslomalla, mihin ajanjaksoon joulun ympäristö sopi. Kulutin aikaani väkertelemällä milloin mitäkin, silloin kun terveys antoi siihen mahdollisuuden. Siitä vuodesta lähtien olen panostanut JOULUKORTTIEN askarteluun keskivertotallaajaa hieman enemmän. Osoitelistani ei ole pitkän pitkä, joten ei onneksi tarvitse aloittaa ihan keväällä vielä ja voin kuluttaa näin ollen yksittäiseen korttiinkin hieman enemmän aikaa.

Kaivoin eilen askartelulaatikkoni kaapista ja aloin googlen ja askartelublogien avustuksella tekemään prototyyppejä tietyn mallisista korteista. Molemmat tämän hetkisistä malleista vaatii vielä hieman fiilausta. Huom. mikäli kuulut joulukorttien postituslistalleni, niin äläpä pahastu, että näet kuvan siitä jo etukäteen täällä! Tai vaihtoehtoisesti voit lopettaa lukemisen tähän :).

Viime vuonna sain myös miehen innostumaan askartelusta ja näperrettiin kortit yhdessä.  Tämä olisi toivomukseni myös tänä vuonna :).



2 kommenttia:

  1. Hihi, söpöjä! Ja mua ei ainakaan yhtään haittaa jos "laajennat" blogiasi kortteihin :)

    VastaaPoista
  2. Onpa ihania kortteja! Eka miellytti erityisesti. =)
    Ite tyksin kyllä lukea muustakin kuin kynsistä, joten anna tulla vaan. ;D

    VastaaPoista