perjantai 2. marraskuuta 2012

Läkähdyttävän ihana holokokoelma

Mä niin kovasti tykkään nykyään hololakoista. Color Clubille ilmestyi pari viikkoa sitten uusi hologrammilakkakokoelma nimeltään Halo Hues. Niiden ilmestymisajankohtaa siirrettiin useasti eteenpäin, varmasti vain kuluttajia kiusatakseen ja lopulta niiden ilmestyttyä, en voinut jättää niitä tilaamatta. Naputtelin tilauksen head2toebeauty:lle, mistä valitettavasti oli ehtinyt vaaleanpunainen Halo-Graphic-sävy loppua, mutta 5 muuta sävyä sain kuitenkin napattua ostoskoriin. Ihmettelin muutaman päivän, miksi lähetysvahvistusta ei ala kuulua ja laitoin kyselyä perään. Selvisi, että muutkin lakat olivat päässeet loppumaan ennen tilaukseni pakkaamista; jouduin siis odottamaan niitä muutaman ylimääräisen päivän.

Eilen ne saapuivat! Jos postinkantaja olisi ollut reipas, olisin saanut ne jo maanantaina, mutta sen sijaan tipauttikin postiluukusta lapun, että kirje oli liian iso tästä tiputettavaksi. Pöh, olin kotona, joten olisin hyvin voinut ottaa paketin vastaan, jos se olisi hänellä ollut mukana ja soittanut ovikelloa. Noo, hyvää kannatti odottaa! Hain paketin postista eilen aamulla ja kädet täristen näpräsin kuplamuoveja pullojen ympäriltä. Ht2b pakkaa lakat huolellisemmin, mitä TransDesign, vaikkakaan en sieltäkään ole kertaakaan vastaanottanut rikkinäisiä pulloja.

Omistin ennalta yhden hololakan, Nfu Oh:n 61:n, mikä näyttää pullosta katsoen hopeiselta pienihileiseltä metallihohtolakalta. Holoefekti siinä lakassa tulee näkyviin vasta kynnellä lakan kuivuttua. Nämä ovat eri maata, hologrammisuus näkyy pullossa niin, että se melkein sokaisee <3. Tuijottelin pulloja eilen haltioissani. Holoefekti lopputuotteessakin, eli kynsillä on huomattavasti voimakkaampi ja näkyvämpi, kuin Nufun lakassa, eikä häviä minnekään päällyslakan jälkeen.

Eroja sävyissä ei ole ihan huikean paljoa, esimerkiksi hopea Harp On It ja sininen Blue Heaven näyttävät melko samoilta. Olen tilannut muutama viikko sitten ebaysta kynsilakkojen mallitikkuja, niiden saavuttua näytän, miltä mm. nämä näyttävät lakattuina.

Salamalla. I'm in lööv.

Salamatta.

Eilen ensimmäiseksi kynsille sai luvan mennä vaaleanpunainen Cloud Nine (vaaleanpunaisiakin on kaksi erilaista, aion tilata puuttuvan sävyn Cesarsilta, kunhan ne saapuvat heille), ja olin ihan myyty. Lääh. Lakka oli äärimmäisen helppo levittää ja yksi kerros riitti! Näistä kuvista vaaleanpunaisuutta on vähän vaikea saada ilmi, mutta selkeästi punertavampi lopputulos on kuitenkin oikeasti.




3 kommenttia:

  1. Sulla on nyt sitten pari hololakkaa :D Ihanilta noi kyllä näyttää!

    VastaaPoista
  2. Nuo CC:n holot on kyllä täydellisiä ja peittää hyvin jo ekalla kerroksella, eikä kerrostettaessa lähde vetämään niitä alimpia mukaansa :)
    Kuvaaminen on tosin vaikeaa, kuten aina holojen kanssa :D

    VastaaPoista