torstai 29. marraskuuta 2012

Lakkahukkuminen

Tämän frouvan päällimmäisiin ominaisuuksiin ei kuulu odottaminen, tahi pitkäjänteisyys jotain asiaa odottaessa. Jos postinkantajan tiputtamassa lapussa lukee 29.11, niin eihän se nyt tokikaan voi tarkoittaa absoluuttista totuutta, vaan tietenkin täytyy löytyä polku, jolla sitä voi hieman kiertää. Tällä kertaa ei onneksi tarvinnut käydä kaivamassa Sherlockin hattua kaapista tämän pulman selvittämiseksi, vaan pelkästään näpytellä kortissa lukeva seurantakoodi postin sivuilla oikeaan paikkaan ja oikean ajan saavuttua näin, että pakettini olivat löytäneet perille postin hyllyyn. Ja siitä ei aikaakaan, kun punaposkinen sankaritar jo hymyilee keittiössään pakettiröykkiön vieressä, sakset kädessään. Hiukan punastuttaa tällainen näin runsaiden materialismiorgioiden esittely, mutta kaikkihan varmasti ovat tietoisia alv- ja tullirajojen laskusta vuoden vaihteessa? Eli raja, jolla voi tilata verovapaasti Euroopan ulkopuolelta laskee n. 20:een euroon 43:sta ja tämä postaus taitaa jäädä viimeiseksi laatuaan ainakin aika pitkäksi aikaa.

Noo niin, mitäs sieltä postin kontista paljastuikaan? Nämä:

Kaksi kappaletta small flat rate boxeja Nailsupliessilta ja kaksi lakkaa ebayn kautta tilattuna.

Laatikot olivat syöneet seuraavaa:

China Glazen Romantique-kokoelmasta kolme lakkaa, Adore, Delight ja Admire. Ennestään omistin sarjasta jo hopeanvärisen Devotionin ja kultaisen Passionin. Nämä kaikki kuulemani mukaan soveltuu erinomaisesti leimailuun ja kaikki myös peittää heti ensimmäisellä kerroksella.



 
China Glazen Nälkäpeli-, eli Colours of the Capitol-kokoelman kaunokaisia. Yläkuvan mukaan vasemmalta oikealle: Fast track, Stone cold, Harvest moon, Dress me up, Mahogany magic, Luxe and lush.


Hieman eri järjestyksessä samat.

OPI:n James Bond-kokoelmasta Goldeneye ja The world is not enough, sekä aikaisemmasta Hollanti-setistä Dutch 'ya just love OPI ja I have a herring problem.

Olisi ollut liian selkeätä laittaa tikut samaan järjestykseen, kuin yläkuvan pullot.

Sekalaista seurakuntaa eri merkeiltä: Orlylta Halo ja Fowl play, jälkimmäinen on kovasti kehuttu ja sattui olemaan kaupan eniten myyty Orly, joten kiinnostus kasvoi ja nappasin ostoskoriin. Ihan kaunishan tuo on. Halo pääsi ensimmäisenä kynsille, myöhemmin esittelyä siitä. CND:n Scarlet shimmer on läpikuultava lakka sinipunavioletilla hohteella; ei näytä yksinään miltään, mutta uskoisin pääsevänsä esimerkiksi mustan lakan päällä oikeuksiinsa. Halusin tilata Bariellen Elle's spellin, mutta se oli valitettavasti loppuunmyyty silloin, kun näpyttelin tilausta, joten valitsin lohdutuspalkinnoksi Buddha-fulin samalta merkiltä, eikä se ainakaan pettymys ole. Hennon beigellä pohjalla itselleni jo ennestään Inglotin lakoista tuttua lastua, joka hohtaa niin maan monessa värissä. Voi käyttää ilman pohjalakkaakin, toisin kuin Inglotin flakiessejä.  Viimeisenä Essien Luxeffects-sarjasta A cut above, vaaleanpunainen glitteri, missä aika tiheästi pientä hilettä ja isompaa hexglitteriä. Alemmassa kuvassa on kyseistä lakkaa vain yksi kerros, eli toimii tosi hyvin.


Viimeisenä, vaan ei suinkaan vähäisimpänä, ebaysta tilaamani Muppets-kokoelman varapullot, eli Wocka Wocka, joka vielä eilen oli kynsilläkin ja Excuse Moi!, joka on vilahtanut blogissa tämän alkuvaiheessa. Kuvittelin tilanneeni 2 pulloa Wocka Wockaa, niin ihana se on, mutta sain kuitenkin nämä. Täytyy tarkistaa kummassa päässä sattunut virhe, mutta oikeastaan en valita. Tykkään Excuse moista ihan yhtä paljon!


3 kommenttia:

  1. Aivan sietämätöntä kärvistellä täällä ostolakossa! Ihania lakkoja <3

    VastaaPoista
  2. Jos et ole vielä CND:tä kokeillut niin kokeile ihmeessä punaisen päälle :)

    VastaaPoista