perjantai 23. marraskuuta 2012

Hey Golden

Punainen kynsilakka, ah. Naisellisuuden esineellistymä. Käytän itse ihan liian harvoin. Maanantaina kynsille pääsi China Glazen Hey Sailor ensimmäistä kertaa ja, noh, paras kirkas punainen mitä on. Yksi kerros riitti niin heittämällä, ettei käynyt mielessäkään alkaa levittää toista päälle.

"Kaikki" interwebissä jotain kynsilakoista tietävät suomalaisneitoset ovat hehkuttaneet niinkin arkisen brändin, kuin H&M:n kullanväristä glitterpläjäystä nimeltään Stay Golden. Kuvatkin puhuivat muiden blogeissa niin selkeää kieltä, että mun oli vain -pakko- lähteä itsekin metsästämään tätä kirottua hilelakkaa. Suhteellisen suuren suosion saaneen lakan metsästysreissulla ollessani olin hiukan hämmentynyt tuijottaessani kauppakeskus Jumbon henkkamaukan kynsilakkahyllyä, jossa mikään ei ollut viittaavinansakaan mihinkään kultaiseen hileeseen. Lähdin pois. Käväisin maanantaina Helsingin keskustassa muilla asioilla ja ajattelin piipahtaa Forumin H&M:ssä nappaamassa sen himoitun. Tämänkin kaupan lakkahylly tarjosi eioota. Hämmennykseni kasvoi ja vaikka jalkojani jo hieman särki aiemmasta kävelystä, minkä olin suorittanut kaupungilla, sisuunnuin niin, että päätin, että minähän löydän sen, oli se sitten vaikka tämän päivän viimeinen tekoni. Siirryin Aleksanterinkadun hm:ään, TURHAAN! Ei mitään oikeaan viittaavaakaan! Voihan turhautuminen! Asia oli pieni, mutta päähänpinttymä, mikä päähänpinttymä. Kämp-Gallerian H&M:llä viimein lykästi ja sain sen himoitun, tiukille tosin meni sekin: hyllyyn jäi pari pulloa kokemaan yksinäisyyttä. Noukin kassalle mukaan myös Rooftop Partyn, jossa hopeisia ja violetteja glittereitä. Olipas paljon asiaa yhden kynsilakan ostamisesta... Olen joskus hieman yllättävän pakkomielteinen tietyissä asioissa, joista olen ihan varma.

Kynsille päätyi päällekkäin nämä kaksi yllä mainittua. Mies istui vieressä ja nappasi Stay Goldenin ja levitti kokeilunhaluisena sitä kerroksen valmiiksi mustiksi maalattujen kynsiensä peukaloon. Täytyi olla sitä mieltä, että se sopi mustan päälle paremmin, kuin punaisen.




Loppukevennyksenä kissanpentuja!

Aino huomasi valokuvausstudioni muuttaneen keittiön tuolilta valkoiseksi vuorattuun pahvilaatikkoon, joten Ainon lempipaikka muuttui samalla :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti