keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Hunajakennot ...eiku

Geelilakkojen päälle on aika helppo lakata toisella värillä, koska pinta on niin sileä, eikä röpelöinen, kuten oma luonnonkynteni. Keskittyneesti ja tarkasti lakkaamalla sain jopa yhden kerroksen riittämään peittävään lopputulokseen, kun laitoin tänään China Glazen pastellikeltaisen Lemon Fizzin kynsille. Mun olisi vaikea kuvitella itseni pätsäilemässä ympäriinsä kynnet ihan kirkkaan keltaisina, mutta tämä sävy kynsissä ihan helposti! Ei ollenkaan niin päällekäyvä, kuin puhdas, kirkas keltainen. Namskis.

Heti DRK-A-laatan saatuani kiinnitin huomioni alarivin mehiläiskennokuvaan(...) ja tiesin leimaavani sen mustalla keltaisen lakan päälle. Tänään oli se päivä, kun laitoin aatokseni toteutukseen. Laatta toimi, kuin unelma, kuvio siirtyi leimasimeen leikiten ja lakkaa jäi leimasimeen juuri oikean paksuinen kerros, jotta se siirtyisi hyvin kynsille. Aloitan leimaukset aina vasemmasta peukalosta, niin nytkin. Nostettuani leimasimen peukalonkynnen päältä, katsoin aikaansaannosta tuhannesosassekunnin ja hölmistyin. Eihän tämä ole mikään hunajakenno!! Mua on huijattu! Tää on jalkapallo! :D Keltainen jalkapallo...
No mikäpä siinä, teen sitten futiskynnet, kun tähän saakka olin jo päässyt. Leimaukset onnistui kaikkiin kynsiin mainiosti. Mustaa Konadin lakkaa on melko kurjaa poistaa kynsien ympäriltä lopuksi. Se vain lähinnä leviää ja vaikka kuinka hinkkaa, lopputulos jää harmaaksi :).

Vieraileva tähti taustalla. Aino oli vallannut valokuvausstudioni.



Joudut blogiin, jos pysyt siinä. Pysyi se.

2 kommenttia:

  1. Minäkin ajattelin tuota kuviota hunajakennoksi, tunsin itseni vähän pöljäksi tätä lukiessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkis, jos tuon kuvion ois leimannut oranssilla tai tummemman keltaisella (tai hunajan värisellä :P), niin lopputulos ois ollut oikeampi :). Mä sain kai mielleyhtymän leimata nää mustalla ampiaisesta :D. Aika läheltä liippaa.

      Mies tosin jo eilen lohdutti, että jalkapallossa mustat kuviot on viisikulmaisia (tai oikeasti molempia, viisi- ja kuusi), joten ei tää ihan virallinen pallokuvio olekaan :D

      Poista