sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Microhelmileikkimistä

Sain perjantai-iltana ihan hassun idean anoppilan reissun jälkeen. Olin nähnyt hieman vastaavanlaiset kynnet joskus Nailasauruksen blogissa, mutta en lähtenyt etsimään kuvaa siinä tilanteessa ja päästelin menemään, mitä pää käski. Eli mustaa China Glazea, jonka päälle kullanvärisiä microhelmiä. Lopputulos muistutti viimein jo lähes kaviaarimanikyyriä, mikä ei ollut tarkoitukseni :). Ensi kerralla otan yllämainitsemani kuvan esille ja teen mallista :). Ihan hauskat bilekynnet nämä toisaalta olisivat myös. En ole ihan varma kestävyydestä.. Onnistuin läimäisemään käden jonnekin, ennen kuin lakkakerrokset olivat ehtineet kuivua, jolloin helmet lähtivät laattana kerralla irti kynnestä. Seche Vite myös tuntui hieman irrottavan ja levittävän väriä helmistä; olisi ehkä pitänyt jättää päällyslakatta. Mutta miten ne sitten pysyisi...?




3 kommenttia:

  1. Millä ihmeen hermoilla olet asetellut nuo microhelmet :D Hienothan nuo kyllä on, musta ja kulta nyt vain sopivat niin hyvin yhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh, tällä kertaa kävi toisinpäin, kuin yleensä. Itse tekohetkellä ne näytti kivemmalta, mitä jälkeenpäin kuvista katsoen :D. Asettelu oli aika nopsaa ja helppoa teräväkärkisellä puutikulla, missä tippa kirkasta lakkaa päässä.

      Poista