tiistai 6. marraskuuta 2012

Karamellikiepit

Koska geelilakkani väri on neutraalihko vaaleanpunainen, ajattelin käyttää sävyä hyväkseni ennen, kuin alan lakkaamaan siihen päälle muilla väreillä. Pidin sen siis pohjavärinä, kun kaivoin laatikosta leimausvehkeet esiin. Ensikokeiluun pääsi Cesarsshopista jokin aika sitten ostamani DRK-A-laatta, lähes jo kynsibloggareiden keskuudessa kulttisuosioon noussut levy. Levyssä itsessään ei ole mitään erikoista. Muuta kuin se, että joka ikinen kuvio siinä uhkuu täydellisyyttä ja käyttökelpoisuutta! Ehkä senkin takia se on hyvin usein loppuunmyyty, kuten ymmärtääkseni esimerkiksi nyt.


Tämä harrastus on kyllä ehdottomasti hyvän mielen sellainen. Jokainen uusi ja kaunis esine, tai onnistuneet kynnet saavat mielihyvähormonit kohoamaan tappiin :D. Tämä laattakin, niin ihanassa yksinkertaisuudessaan.

Eilen oli harmaa, sateinen päivä, jolloin valokuvauksesta ei välineistölläni tullut juurikaan yhtään mitään. Tai ainakaan kaunista jälkeä. Antakkee siis anteeksi epäselviöt kuvat.
Kynsille pääsi edellä mainitusta laatasta kuvio, joka löytyy kolmannelta riviltä toiseksi viimeisenä, eli hassun hauska pyörre. Väriksi valikoitui kirkas pinkki ja lopputulos on kuin tikkari :). Sellainen, mitä myydään huvipuistoissa ja markkinoilla. Mallailin keskustoihin vielä jonkinmoisia dimangeja tai "niittejä", mutta näytti mielestäni pöliältä, joten jätin luonnontilaan.




3 kommenttia:

  1. Söpöt! :)

    Tuo laatta on kyllä houkutteleva...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Voi, se on täydellinen <3. Jos siis käyttää ja tykkää koko kynnen kuvioista.

      Poista
  2. oi noi on ihan syötävän, herkullisen, ihanan näköset tikkarit :D

    VastaaPoista