tiistai 13. marraskuuta 2012

Kynsikuvaus goes "pro"

Veronpalautuspukki kävi vierailemassa meidän taloudessa hieman ennakkoon. Mulle saapuu joulukuun alussa ihan mukava potti, olin viime vuoden alussa vielä yrittäjä, maksoin sen jälkeen työläisenä liikaa veroa ja plaaplaaplaa. Joulukampanjat mahdollistivat rahojen törsäämisen etukäteen, Verkkokauppa.comiin siis! Tähän saakka olen kuvannut kynsiäni puhelimellani, Samsungin Galaxy S II:lla. Nyt siihen oli tultava muutos! Nettikaupasta valikoitui koriin Canon EOS 1100D-kitti ja Audi kuljetti meidät samantien Jätkänsaareen noutamaan aarre. Mainitsin ennenkin, etten noin vaan tyydy yksinkertaisimpaan (vaikka tietoja ja taitoja saattaisi puuttuakin), joten eilen ryhdyin askartelemaan ikiomaa pikku valokuvastudiotani :3. Valolaatikkoa siis, pahvilaatikosta. Vuorasin mustan pahvilaatikon sisäreunat ompelutöistä jääneellä kovikehuovalla puikkoliimaa apuna käyttäen. Laatikko on kokoontaitettava, joten yläosa oli helppo jättää aukinaiseksi. Homma on hieman vaiheessa vielä: Täytyy etsiä vielä valkoista kangasta aukinaisen reunan peitoksi ja sopiva lamppu tarkoitukseen. Pohjalle vielä nojaamaan valkoista paperia ja kas näin: valoboxi:

*under construction* :)



Maalailin eilen aamupäivällä kynsiin raitoja. Pohjalla CG:n Re-Fresh Mint, raidat saman merkin For Audreylla ja Essien Blancilla. Valo *edelleen* puuttuu laatikon päältä, nämä kuvat otettu liesituulettimen armollisessa valaistuksessa uudessa härvelissäni :D.






Nyt tajuan, mitä ihmiset tarkoittavat, kun valittavat Bloggerin ja Facebookin pakkaavan kuvat ihan tuhruiseksi :(. Pienemmässä versiossa tästä kuvasta ei saanut edes selvää teksteistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti